Azt hogy lehet elintézni hogy valakit ott fogjanak a korhâzban ha nem tudom àpolni?
Figyelt kérdés
Van valaki hasonló szituban hogy szerette teljesen magatehetetlen és sajnos nem tudnâm megmozdítani sem most akkor ott fog otthon meghalni és így êljem le az életem. Eddig az év nagyrészében àpoltuk de most màr megse mozdul enni se nagyon eszik vagy iszik.2022. dec. 1. 15:17
51/62 A kérdező kommentje:
Ott élünk édesanyàmmal de attól még nem fogjuk tudni ilyen àllapotban gondozni ....mindegy talàn valahogy lesz megoldàs
2022. dec. 3. 18:34
52/62 anonim válasza:
Ja, hát ne haragudj, de ezesetben teremtsetek saját otthont, anyátok házát meg adjátok el és fizessetek neki belőle egy otthont.
Ha ott éltek vele, nem kellett albérletet/hitelt fizetnetek eddig, akkor illene lennie egy nagyobb megtakarításotoknak minimum. Ha odaköltöztök a nyakára családostul, akkor az a minimum, hogy ti gondoskodtok róla.
Ha nem akartok, adjátok el a házát, és finanszírozzátok abból az ápolását, ti meg menjetek lakni külön, ahogy más felnőttek szokták. Ha másnak megy, nektek is menni fog.
Egy kicsit durva, hogy odaköltöztök a nyakára, most meg azt nézitek, hogy tudjátok kipaterolni, hogy tietek legyen végre a ház.
53/62 A kérdező kommentje:
Azt se tudod mennyi idős vagyok és miért baj én is szeretnêm élni az életem van màs rokona is eddig leszartàk. Még jó hogy anyukàm is vele élt. Hàzasok együttlaknak.
2022. dec. 3. 19:15
54/62 anonim válasza:
Nem baj, ja szeretnéd élni az életed, de miért anyád házában a sajátod helyett?
55/62 A kérdező kommentje:
Szüleim háza és mert csalàdként élünk.
2022. dec. 4. 09:08
56/62 anonim válasza:
53 Mennyi idős vagy, és mennyi idős apád?
57/62 anonim válasza:
Rókus korházban van ilyen osztály, nem mondják ki hogy elfekvő, de az!nem jut eszembe a latin neve, valami ge....
58/62 A kérdező kommentje:
Édesapàm elhunyt szenteste előtt😭
2023. jan. 8. 20:21
59/62 anonim válasza:
részvétem.arra gondolj, neki már könnyebb így, talán egy jobb világban van.
60/62 anonim válasza:
Na, hát így legalább most már tiétek lehet a ház, nem kell eladni, hogy legyen pénz neki otthonra, úgyis az volt a cél a, kommentjeid alapján, hogy zavartalanul lakhassatok benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!