Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim elváltak, de lesz...

A szüleim elváltak, de lesz esküvőm?

Figyelt kérdés
Édesanyám fél millióval tudna támogatni, szerintünk jogos igény hogy apám is ennyivel szálljon be, egyébként sosem éltem vele, a gyerektartást is kényszerből fizette, nincs másik gyereke, egyedül él. Akinek elváltak a szülei ugye mindkét fél beszállt a lagziba? Párom édesanyja is be fog, a mi kultúránkban ez normális.
2022. nov. 29. 10:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/136 anonim ***** válasza:
91%
Béketűrő ember vagyok, de a kérdező nálam már bőven kihúzta a gyufát. Ilyen értetlen, erőszakos, pénzéhes menyaszörnyöt én még életemben nem láttam.
2022. nov. 29. 11:36
 62/136 anonim ***** válasza:
95%
Figyelj, hasonló helyzet: fiam most nyolcadikból fog ballagni. A családot, aki részt fog venni, gondoltam utána elvinni étterembe (nyilván nem akkora létszám és nem akkora költség mint egy lagzi). Gyerek szeretné. OK. Meg fogom kérdezni apját, akitől a gyerek 1,5 éves kora óta külön élünk és szintén a minimumot fizette - manapság sikerült felemeltetnem vele az addigi 25 ezer gyerektartást 30-ra. Szóval egyrészt hogy ugye eljön a feleségével és a pici fiukkal, másrészt hogy ugye eljönnek a vendéglőbe is és hogy ugye ezt felesben kifzetjük-e. Amennyiben esetleg nem akarja finanszírozni, akkor majd én kifizetem. Ennyi. Verjem a tamtamot, amikor 12 éve a minimumot költi a gyerekre? Minek?
2022. nov. 29. 11:36
 63/136 A kérdező kommentje:
Rendben semmi gond akkor csak a szertartásra jön ha nem tetszik neki a helyzet.
2022. nov. 29. 11:39
 64/136 anonim ***** válasza:
99%

Itt az a baj h te mindenkitől ELVÁRSZ!

Anyád jól elkényeztetett!

Én is falusi vok. És magunknak fizettük az esküvőt. Nem vártam el egy fillért se (és nem is tudtak volna adni)

Ha nincs pénzed, nem tartasz lagzit. Nem kell ám nagyzolni más pénztárcájából

2022. nov. 29. 11:40
 65/136 anonim ***** válasza:
97%
Mi az, hogy jogos igény? Nincs ilyen jogos igény. Ha akr, beszáll, ha nem , akkor nem.
2022. nov. 29. 11:40
 66/136 A kérdező kommentje:
Nyilván nem két nappal előtte szól az ember. Csak bánt hogy mindenki másnak tök természetes ha támogatja a gyerekét csak neki nem.
2022. nov. 29. 11:41
 67/136 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen elvárás nem jogos.

Azért mert egyszer valaki kitalálta...

Tök mindegy, mi a véleményünk, apád úgyis annyit ad, amennyit akar.

2022. nov. 29. 11:41
 68/136 anonim ***** válasza:
100%

"Rendben semmi gond akkor csak a szertartásra jön ha nem tetszik neki a helyzet."

Na látod, ilyen egyszerű! De ha megmutatnád neki a kérdésedet, biztos lehetsz benne, hogy eszébe nem jut az esküvőtök közelébe sem menni.

2022. nov. 29. 11:42
 69/136 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem hívod el a lagziba, ha nem ad fél misit? Az igen... micsoda kedves, jólelkű menyasszony... Férjedet is így fogod majd nevelni?
2022. nov. 29. 11:44
 70/136 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, úgy érzed, hogy valamilyen szinten kompenzálná a pénzzel, hogy nem akart téged? Ha hosszútávon gondolkodsz, jelentene-e változást az életedben, ha odaadna félmilliót? Jobb ember lenne? Te jobban éreznéd magad?
2022. nov. 29. 11:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!