A szüleim elváltak, de lesz esküvőm?
Ki számára volt eddig is kérdés, hogy anyud ezerszer többet tett érted mint apád?
Szerinted majd most előkap félmilliót, hogy bizonyítson?
Gondolom pár tízezer forint nászajándékkal nyilván készül, de ennyi. Elvárni nem is lehet, hogy százezreket adjon, mert egy 80 fős lagzinak nagy a költsége. Eleve van az a mondás, hogy ameddig a takaród ér.
Idén volt az esküvőnk, mi mondjuk már 40+-osok vagyunk. Férjem szülei nem élnek, nekem is csak apukám. Aki hozott nem emlékszem kb 20-30 ezer forintot borítékban. Engem is anyám nevelt. Nem vártam el a nyugdíjas apámtól, hogy akkor most virítson egy milliót mert az 50 fős esküvő kb 1,5 millióba került.
Mi fizettük, a vendégek meg hoztak x tízezer forintot. Apu is.
Mutasd meg apádnak, hogy miket írtál ide.
Garantálom, hogy utána már nem menne el az esküvődre.
A házasságkötés (normális esetben) arról szól, hogy a család/barátok együtt ünnepelnek a szerelmes párral. Nem pedig arról, hogy ki mit tett hozzá a nagy naphoz.
Eddig tartotta gáznak, hogy anyud több pénzzel, munkával járult hozzá a felnevelésedhez? Nem. Most ez mitől fog változni?
Illene. Szerinted. Azért mert más szülő ad, neki ebbe nem kötelező beszállni. De igen, versenyeztetitek a szülőket hogy hát a menyasszony szülei is annyit... apád nem fog, ne aggódj.
Kifizethetitek a saját esküvőtöket és akkor nincs rossz érzés, hogy ki mennyivel járult hozzá.
Kérdező, mi értelme ennek a kérdésnek?
Tök mindegy mi mit gondolunk, mit tartunk illendőnek, mi hogy cselekednénk, mert nem mi vagyunk az apád. És feltételezem, ap@dat meg nem érdekli, te vagy anyád vagy mi mit gondolunk az ő támogatási szokásairól.
Eddig sem érdekelte az anyagi támogatásod, most sem, nem tartja feladatának. Ő így érzi, bárki bármit gondol. Feltételezem, eddig is elismerte, hogy anyád tett érted többet, tisztában van vele, ezzel nem mondasz neki újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!