A szüleim elváltak, de lesz esküvőm?
"Mondtam hogy időben szóltunk, nem két nappal előtte. Azért nem lehetetlen spórolni."
Ha neki spórolnia kellene, hogy kifizessen 500.000-et, akkor neki ez nem fér bele. Ezt azért felfoghatnád
Kérdező, én nem értelek. A támogatás adHATó, nem kötelezően adandó. Akkor se, ha te a földhöz vered magadat, hogy márpedig apád virítson.
És hiába hisztizel, hogy de neked ez jár... nem, nem jár. Apád vagy ad, vagy nem, a többivel neki kell elszámolnia magában.
Én nem vitatom, hogy neked fáj, hogy életedben nem úgy támogatott, ahogy sok más gyereket támogat az apja. DE amit itt rendezel, követelőzöl, hergeled magad a pénzért, az azért nagyon-nagyon negatív színben tüntet fel téged. Gondolkodj már el rajta, hogy érdemes-e...
. A mi családunk olyan hogy szivesen ad
Úgy tűnik, ez nem így van, hiszen apád nem akar adni.
Egy 1,5 millás lagzit akarsz tartani, mások pénzéből?
És nehezményezed h van aki nem akar egy bulira meg vadidegenek megvacsoráztatására esetleg több havi fizuját elkölteni!
Fizesd ki magadnak!
Nem muszáj ám elfogadni amit anyud meg a párod anyja adna!
Nem értem, minek tartod apáddal a kapcsolatot. Őt a jelek szerint nem érdekled, ő sem igazán érdekel téged, max. a pénze, akkor meg minek beszélsz vele?
Töröld le mindenhonnan, nem kell meghívni az esküvőre sem, ennyi.
Bszki, te ELVÁROD, hogy adjon, szó sincs itt arról, hogy szeretne-e vagy sem! Ráadásul nemhogy elvárod, kitaláltad helyette, hogy mennyit.
Anyád nem érdemelte meg, hogy elhagyják... hagyjuk már ezt. Hány embert hagytak el? És szerinted mennyivel jobb lett volna, ha együtt maradnak, ha tőle ennyi a max? Én is milyen boldog lettem volna, ha nem egyedül apámnak kell felnevelnie, 12 óráznia 2 órás bejelentett munkával, ha nem kell mindenen spórolnia, hogy nekem kevésbé legyen rossz, de ez van. A személyiségek adottak. Ha máshogy alakul, nem ugyanaz az ember lenne, aki a fájdalmat okozta. Az meg nem történik meg, mert mindenkinek megvan a maga élete, személyisége, döntései és következményei. Ahogy az anyám nem lett volna jó anya, ha képes volt elhagyni, úgy a te apád szintén nem édesanyád boldogságának forrása, ha az univerzum varázslatának megváltoztatása kell ahhoz, hogy magától úgy döntsön, vele, mellette marad.
Nem kötelező a szülőket szeretni. Mindenki azt szereti, akit szeret. Anyukád tett érte, hát szereted, tűzbe mennél érte. Apád nem így tett, nem is erőlködött, hát érte nem mennél tűzbe. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!