Megengednéd a 17éves lányoknak hogy albérletbe költözzön a barátjával?
Legalább kúrogatni tud kit a csemete, akkor megnyugodtam.
A lány apja nincs a képben, mi?
40-es
Nyilván hogy a sokat dolgozó fiúnak éjszaka legyen kiben megpihennie.
Ez nevetséges, semmiképpen sem támogatnám.
Amúgy gondoltam is mi az hogy egy fiatal sokat keress, aztán így már tiszta a kép a szülei vállalkozásában dolgozik, kapja a pénzt tölük.
Egyfajta extraként meg szeretnének a szülök biztosítani egy kéznél levö kiskorút a fiúk mellé.
Jah és tapasztalat isten mentsen a fiú anyjától, mivel a fiú szülei pénzétől vállalkozásától függ igen erős beleszólása van hogy menjenek dolgok, rosszabb a helyzet mint gondoltam
43,
Valószinű hogy a lánynak és az anyjának így adta elő a dolgot hogy "átveszi" a vállalkozást.
Továbbra is csupa irigy kommentek, ki mennyit, hol, miért keres sokat :D Bohócok társulata. Aztán egy 22 éves budapesti programozó háromszor annyit keres, mint itt a sok 40 éves okoskodó putris vidéki szalagmunkás :D
Nyilván gondolom fáj, hogy ti még a saját lakhatásotokat is alig tudjátok fedezni, nemhogy a gyerekeitekét.
Szerintem utolsó te lehetsz az a szalagmunkás, a stílusod mindenképpen arra enged következtetni, elképesztő frusztráció ömlik belőled, és abból hogy minden egyes választ lepontoztál.
Ezenkivül a kérdésben nem létező dolgokkal vagdalkozol, ez a fiú, nem 22 éves, a lány nem 19 éves, a fiúnak köze sincs a programozáshoz, annyira érett a fiú hogy azt terjeszti hogy átveszi a szülei vállalkozását, 20 évesen.
Egyébként több lakásom van gond nélkül fizethetném ha lenne lányom, viszont attól hogy kitudom fizetni a hülyeséget nem fogom támogatni a lányomat abban hogy megalázza magát. A szülö kötelessége megvédeni kiskorú gyermekét, nem pedig alávetni magát egy gyerek akaratának kényének kedvének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!