Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednéd a 17éves lányoknak...

Megengednéd a 17éves lányoknak hogy albérletbe költözzön a barátjával?

Figyelt kérdés
Két éve vannak együtt és karácsony után együtt szeretnének albérletbe menni. A fiú dolgozik és nagyon jól keres de a lányom idén még gimibe jár és utána még szeretne egyetemre is járni. Ti megengednétek?

2022. nov. 29. 06:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
5%

Már megint nagyon ostoba szűz, incel, szentfazék emberek írkálnak ide.

Ebben az állapotban még nem, de amúgy igen, én elengedném a lányomat, amennyiben már leérettségizett, felvették egy jó egyetemre és maximálisan odateszi magát, hogy elvégezze. Adnék neki pénzt, hogy a ráeső költségek egy részét fedezze, pl albérlet díj, élelmiszer.

A sráctól mint feltehetően már egyetemet végzett, dolgozó, jól kereső férfitól elvárnám, hogy a randik költségét továbbra is ő fizesse, tehát pl ha elutaznak valahova, a lányomtól pedig azt, hogy legalább annyit dolgozzon egy nyáron egyetem alatt, hogy a ruháira, fesztiválozására, mobiltelefonjára ő maga keresse meg a pénzt.

Nyugodtan próbálja ki 19-20 évesen, milyen együtt élni valakivel, befizetni egy számlát, önállósodni és magára maradnia egyetem mellett és ha mégsem működik a kapcsolatuk akkor nyugodtan hazaköltözhet átmenetileg. Viszont egy lassan 20 és huszonéves lány gyermekemet inkább egy fiú mellett vagy saját albérletben szeretném látni, mintsem hogy ide a házamba járjon haza a fiújával szexelni.

Full totál el vannak itt varázsolva emberek, amikor van aki 18 évesen felkerül Budapestre koleszba egyedül és még ennyi támasza sincs, hogy legyen egy párja akivel együtt tudnak lakni valahol. Vicc kategória

2022. nov. 29. 08:29
 22/83 anonim ***** válasza:
8%

Nyugodtan, segítenék is pakolni.

A szobájából meg férfibarlang lesz.

2022. nov. 29. 08:34
 23/83 anonim ***** válasza:
13%
Én megengedném.2 év alatt talán már sikerült annyira megismernetek,hogy tudjátok,nagyjából milyen ember. Ha már elmúlt 17,akkor már nem sok van hátra,és magától is menne. Bar akkor lennék a legnyugodtabb,ha nagyon közel laknának,így barmi van,a lányom hazajöhetne.
2022. nov. 29. 08:49
 24/83 anonim ***** válasza:
85%

"Nem is értem, ez hogy merült fel, mint opció"

Olvassgass kicsit a gyk-n. Lassan csak az lesz normális, ha 16 évesen fizeted az eltartásod, 18 évesen lelépsz. Mindenhonnan ömlik a mamahoteles vagy, anyuvi pici fia/lánya vagy. Nincs lassan normális család, ha elhiszem, amit itt írnak.

2022. nov. 29. 08:59
 25/83 anonim ***** válasza:
90%

Nem engedném. Egyrészt, jogilag még te tartozol érte felelősséggel, másrészt, legyen saját pénze, ne a pasi tartsa el - vagy akár ti!

Akármi történhet, kell, hogy egy nőnek legyen saját tőkéje! Akit eltartanak, az sosem szabadul egy szar, bántalmazó helyzetből ha úgy adódik! Majd akkor költözzön el, ha el tudja tartani magát!

2022. nov. 29. 09:00
 26/83 anonim ***** válasza:
76%

21, tessék, pont itt egy pasi, aki megunta, hogy mindent fizesen.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2022. nov. 29. 09:02
 27/83 anonim ***** válasza:
88%

"Nyugodtan próbálja ki 19-20 évesen"

17 éves.

2022. nov. 29. 09:03
 28/83 anonim ***** válasza:
10%

#27 én pedig leírtam, hogy 17 évesen nem, de amint kezdi az egyetemet igen. Tehát már megint egy újabb értetlennel állunk szemben, azaz veled :)

Le lett írva normálisan, a csaj idén végez, jövő ilyenkor már egyetemen lesz, betölti a 18at és amúgy azt csinál amit akar. Nem tudom, hogy ez így eljutott-e az agyacskádig.

Aki meg egy másik kérdést linkelt, én nem várom el, hogy a pasija fizessen neki mindent. Nekem bőven van pénzem, és inkább állom a lányom lakhatása felét egy albérletben vagy a pasija mellett, minthogy itthon lakjon nálam 25 éves koráig amíg elvégzi az egyetemet. Főzzön magára a saját helyén. Ha pedig valami extra kell neki, azért dolgozzon meg nyáron. Ennyire egyszerű

2022. nov. 29. 09:10
 29/83 anonim ***** válasza:
5%

Inkább most, jó viszonyban elengedni, és ha nem alakul jól a dolog, békében visszafogadni, segíteni

mint 18 éves születésnapján haraggal, daccal rád vágja az ajtót, és ha ugyancsak nem alakul jól, még vissza se akar menni hozzád, és lesz ami lesz.

2022. nov. 29. 09:22
 30/83 anonim ***** válasza:
79%
Még korai lenne. Legyen nagykorú és zárja le az iskolát, jusson be az egyetemre, és legyen akár részmunkaidős állása, akár támogassam annyival, mintha koleszban lakna. Utána nem sokkal lenne már másabb az egész.
2022. nov. 29. 09:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!