Befolyásolhatja a kapcsolataimat,hogy ennyire rossz apukám volt?
Szerintem édesanyád halála nagyobb traumát váltott ki belőled tudatalatt, mint apád viselkedése, csak ő él, a mai napig a tudatodban van.
A határozatlanságot le kellene győznöd, az van benned, hogy megelégszel a rosszal, mert úgy érzed, hogy nem érdemelsz jobbat, ezért fel kell karolnod a gyengébb embert.
Nem, nem kell.
Hagyd ott a francba, csak rosszabb lesz.
"amég ilyen érzéseket kitud váltani belőlem.."
De ugye tudod, hogy ez nem szerelem, hanem szánalom?
Szerintem is hagyd a fenébe. A pszichológus jó ötlet.
Pszichológus jó ötlet, mindenképpen menj.
Exeddel meg kéne szakitanod a kapcsolatot.
Biztos befolyásolja a kapcsolatodat.
Magamból kiindulva szrul bántak velem a szüleim ezért olyan párkapcsolatokba mentem bele ahol szintén szrul bántak velem mert az volt az ismerős.
Aztán megismertem a mostani barátnőm és két évig tartott felfognom, hogy mindig kedves és odaadó.
Annyira idegen volt számomra, hogy nem a folyamatos veszekedésből állnak a mindennapok, hogy csak néztem és nem tudtam mit kezdeni az ismeretlen helyzettel.
Minden rosszat zarj ki az eletedbol, muszaly ezeket mert ezeknelkul is eleg nehez.
Hidd el h ertekes vagy!! Soha ne bizz meg abban aki mar ennyit bantott.
Ne tedd magad tonkre ilyen serult emberek miatt. Neked meg lehet eselyed.
Befolyásolhatja. 10 múltam amikor elhagyott az apám, a mai napig szörnyű nehezen adok kis bizalmat bárkinek, még a barátoknak is. A gyerekkori traumák nagyon befolyásolhatják a felnőttkori létet.
Pszichológushoz menni fontos lenne.
Nem érdemes egy normális embert eldobni, csak mert az exed érzéseket vált ki belőled (főleg, hogy miket művelt régen). Van egy pont, ahol már nincs pardon - a saját érdekedben - az írásod alapján ő ezt már rég átlépte.
Szóval ne írjunk negatív kommentet. Ha kiveszem a negatív dolgokat a kommentemből, akkor íme a véleményem:
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!