Mit tegyek? Nem szeretnék rossz nyomot hagyni a lányomban!
Figyelt kérdés
Van egy 18 éves lányom és van egy új barátom, akivel szexeltünk már párszor, de nem nálunk. Most viszomt ugy hozta a sors, hogy nálunk kell lennünk. Kicsi a lakás, közvetlen a lányom szobája mellett van a miénk, félek, hogy valamit meghallana. Alapvetően nyitott vagyok, mindent megbeszélünk egymással, szexet is, meséltem neki az első szexemről, viszont így direktben még nem tudja, hogy szexelek. Kicsit kényesnek érzem ezt most, mit mondjak, hogy mennyen el itthonról? Azért nem vagyunk némák, nem vonyítok, de apró nyögések/csattanások vannak, biztos meghallaná.
Tipikus filmes jelenet ugrott be, amikor a gyerek azt mondja hogy egy életen át kell fizetnie a pszichiátert, hogy túllendüljön azon a traumán, amit az okozott neki, hogy látta vagy hallotta a szüleit szexelni. :D
Keféljetek akkor mikor nincs otthon, vagy ha van autó oldjátok meg parkban, erdőszélén stb. Kapcsolj valami zenét full hangosan ha mégis otthon üzekednétek, bár nem tudom mennyire vagy hangos vagy csattanós.
2022. nov. 25. 20:02
2/9 anonim válasza:
Kibirtok egy Ejszakat... Nem? Kulonben, TV, zene, radio Esetleg?
2022. nov. 25. 20:27
3/9 anonim válasza:
Ne mondd már, hogy nem tudtok csöndben dugni. Rengeteg ember képes rá, nálunk pl. két kicsi gyerek van a házban, mégsem hallott-látott soha semmit egyik sem.
Attól, hogy a te lányod 18 éves, még nem toleránsabb, sőt valószínűleg még kevésbé kíváncsi az ilyen hangokra.
Legyetek csöndben, ajtót zárjátok be addig, vagy menjetek el máshova.
2022. nov. 25. 20:29
4/9 anonim válasza:
Van tudtok ugy egyutt lenni, hogy ne dugnatok?
Az en anyammal is nyilt a kapcsolatunk de nem szeretnem hallanu ahogy az uj csavojaval csinalja. Undorodnek tole.
2022. nov. 25. 20:38
5/9 anonim válasza:
Javasolt, hogy menjen el a barátaival valahová, alodjon a barátnőjénél, ha nem, akkor ugrott, kibírod.
2022. nov. 25. 20:52
6/9 anonim válasza:
Max ne üvöltözz, aztán meg ha normál hangerő meleltt is emghall valamit, akkor egy 18 évesnek csak van annyi esze, hogy nem csinál belőle ügyet.
2022. nov. 25. 21:15
7/9 anonim válasza:
Nem értem, ha lenne férjed s egy kis lakásban élnétek sosem szexelnétek vagy mina franc? A panelban nem szoktak, ha egy család él ott? Egyszerűen legyetek hallkak vagy ne dugjatok
2022. nov. 26. 00:33
8/9 anonim válasza:
Legyetek csendben, probléma megoldva.
Nem kell vonyítani, hiába jó. :)
2022. nov. 26. 10:01
9/9 anonim válasza:
Kérd meg, hogy menjen el egy pár órát plázázni a barátnőivel. Esetleg adj neki egy kis költőpénzt. Anyámék így csinálták anno hét gyerek mellett egy háromszobás panellakásban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!