Hogyan lehetne könnyebb számomra az apámmal való rossz viszonyunk miatt?
A kulcs az eltávolodás, de ezt te is tudod már. Ha együtt laktok is el tudsz szeparálódni tőle, elég csak magadra csukni a szobád ajtaját.
Miért kapod napi szinten a rosszat, és miben kellene kiállnia melletted?
Ha magamra csuknám az ajtót, rám is törné.
Ideges természetű apám. Az idegességét rajtam tölti le. Ha nem is csinálok semmi rosszat (nem mintha szoktam volna) akkor is talál rá okot. Például ha egyszer nem söpröm fel az udvart, akkor rögtön üvölt, hogy lusta szar disznó, az életben nem érek el semmit. Vagy pl. ha tanulok, és ő bejön a házamba, akkor azonnal fel kell keljek és ki küld dolgozni, mert hogy a tanulással mit érek el. Mert neki egész nap van dolga, dolgozik. Állandóan sajnáltatja magát. Semmi magánéletem nincs. Mindig bejön a házamba, kutakodik, hogy mibe tud bele kötni. Megjegyzem munka mellett tanulok. De nem lehet tanulni sem tőle, mert azonnal az ő dolgát teszi előrébb. Viszont szerenitem mindenkinek a saját dolga és problémája a legfontosabb. Tehát nem vagyok már tini. 24 éves vagyok és még mindig napi szinten zaklat. Egyszerűen érzelmileg már elhatárolódtam tőle. Depressziós is voltam. Mert nem tudtam feldolgozni a bántó szavait tetteit. Ha el megyünj valahová társaságba. A szemem láttára beszél ki másnak, hogy milyen egy lehetetlen lánya van. Az benne a jó, hogy én igen is tudom, hogy jó ember vagyok. De apám a saját rossz érzéseit fejti ki rajtam. Ez egy egészségtelen dolog. De ő sosem fog változni azt tudom. De abban reménykedem, hogy esetleg kapnék egy kis jó tanácsot a hasonló cipőben járóktól. Fizikaikag nem bántalmazott, régebben volt rá példa. Mikor nyilvános kérnék segítséget valakitől tagad és én jövök ki hülyén. Erről olvastam egy cikket.
Pedig ez csak úgy fog menni ha elköltözöl.
Szobabérlés olcsóbban kijön mint egy egész lakás.
8/9. Van egy kis vendégszállónk a birtokon. Itt lakom.
Amiatt nem megyek el itthonról, mert állatokkal foglalkozunk. Az állataim tartanak itt.
Tudom, hogy apám nem tud változni.
A családom egy káosz. Senkit nem érdekel senki, csak saját maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!