A fiam miért vált ilyen remetévé?
Figyelt kérdés
munkán kívül sehova nem jár el, és mióta végzett az iskoláival se barátai, se barátnője nincs. teljesen zárkózott lett, ha hívják a kollegái vagy céges rendezvény van soha nem megy el, de előző munkahelyén is ez volt. nem értem, miért vált ilyenné, régen nem volt ilyen. én nem akarok belemászni az életébe, ennek ellenére nagyon bánt, nem értem miért tol el magától mindenkit, miért zárkózik el minden társas kapcsolattól, még velünk is alig beszél, nekünk is alig mond el valamit. azon aggódom ha velünk valami történik nincs akire számíthat aki segít neki ha valami gondja lesz2022. nov. 26. 19:16
21/23 anonim válasza:
"Van egy jóbarátnőm, a barátom, meg 2-3 családtag" Tehát em vagy olyan. A kérdező fiának nincs párkapcsolata és barátai és a szüleivel is redulkálta a kapcsolatát. Teljesen más.
Szerintem depressziós lehet. Ilyenkor az ember nem akar senkit látni. Beszélgessetek vele. Lehet higy totál ingeszszegény környezetben él, 0 motivációja se maradt mire elvegezte a sulit. Nem tudom csak tipp mert sok ilyen van. Vagy mire belépunk a felnőtt életbe rájövünk hogy nem olyan mint ahogy tiniként elképzeltük. Kell találni egy célt. Te mint anya annyit tehetsz hogy támogatod és beszélgetsz vele.
22/23 NTBS válasza:
Sok oka lehet. Depresszió, nagy csalódás, túlterhelés, így érzi jól magát. Le kellene ülni vele egy kiadós beszélgetésre.
23/23 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, és egyáltalán nem gondolom problémásnak. Fárasztanak mások hülyeségei de másnak meg én is lehetek fárasztó. Inkább elvagyok otthon én is, például sokat olvasok. Nincs semmi hiányérzetem, hogy ez vagy az kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!