Én ronthattam el?

Figyelt kérdés

Párom és a szüleim kapcsolata jól indult nyáron itt volt 3 hétig mert munkát keresett meg össze szeretnék költözni csak haza lett küldve mert nem talált de az idő alatt azt látták hogy rosszul bánik velem meg nem akar dolgozni aztán én is mondtam hogy nem nagyon segít itthon stb aztán mindig mikor megyek hozzá elmondom anyának mi volt mert hát neki mindent elszoktam erre ő meg apa elkezdenek róla olyan dolgokat mondani ami nem is igaz meg már teljesen ellene vannak pedig szeretem engem meg ő az ország másik felén lakik és azt hiszik ha ott költözünk össze kihasznál meg kár volt össze jönnünk..

Anya szerint én vagyok a hibás amiért mindent vissza mondok neki neki meg elmondom

Szerintetek mit tegyek hogy újra megszeressék? Már aggaszt hogy tesóm barátját mindig dícsérik enyém meg leszólják

2022. nov. 20. 22:28
A kérdező szavazást indított:
Én vagyok a hibás
Párom hibás
Szüleim hibásak
Mindenki hibás
25 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

azt látták hogy

- rosszul bánik velem meg

- nem akar dolgozni aztán én is mondtam hogy

- nem nagyon segít itthon

Ezt te írtad. Szerinted a szüleidnek nincs igaza..?

2022. nov. 20. 22:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem az volt múltkor, hogy egyikőtoknek sincs munkája, a barátod visszaköltözött, de Te oda nem költözhetsz?

Akkor is feltűnt, hogy 3 hét után feladta a munkakeresést...

2022. nov. 20. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Sosem fogják újra megszeretni. Te a gyerekük vagy,benne meg csak egy lusta disznót látnak,aki rosszul bánik a gyerekükkel. Én sem szeretném meg újra ezek után a gyerekem csávóját.
2022. nov. 20. 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Nemcsak te rontottad el, de ez van. Viselkedjen veled normálisan. Nem tudom, mit kéne otthon segítenie, ha nem lakik ott, csak látogat. Ő a vendég, nem? Amúgy a fő hibát ott követted el, és örülj, hogy csak a szüleid nem kedvelik a párod, a párodnak nincsen baja VELED, hogy minek beszéled ki egyik kapcsolatod egy másik hozzád közeli emberrel? A párkapcsolat két emberre tartozik, akármit mesélsz szüleidnek, az az igazságnak maximum az 50 százaléka: saját szemszögödből meséled el azt, amit éppen eszedbe jut elmesélni. A szüleid nyilván úgy vélekednek, ami szerintük számodra a legjobb, és mivel nyilván csak az egyikőtök oldalát ismerik a sztoriból, nyilván nem lesz korrekt a véleményük a párodról. Ezért kéne a magánéletet magánügyként kezelni, és nem kiteregetni a szűkebb-tágabb családnak. Gondolom nagyon fiatal vagy, majd idővel megtanulod, hogy mindenkinek csak azt mondd el, ami rá tartozik.
2022. nov. 20. 22:55
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
#4 vagyok, kiegészítés: én is kiakadnék, ha a barátnőm mindenfélét mesélne otthon az anyjának rólam úgy kiszínezve, hogy ő persze tökéletesnek tűnjön, én meg egy darab sz*rnak, és a másik oldalt nézve én a legundorítóbb viselkedést követő szakítások után sem beszéltem ki otthon, hogy mi volt a baj és mi történt. Mert felnőtt ember vagyok.
2022. nov. 20. 22:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

A szüleidnek igaza van.A barátodnak kellene tenni azért,hogy megszeressék a szüleid.

2022. nov. 20. 23:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Főleg a vesszőket és az igekötőket rontottad el.
2022. nov. 20. 23:49
 8/10 Darius- ***** válasza:
100%

Kétszer kellett elolvasnom, mert nem hasznalsz pontot, vesszot, semmit. Az elso bekezdés egy egész mondat. Ha igy kéne olvasnunk konyvet, akkor letenné mindenki.

Nem rontottal el semmit, a szuleid a jellemuk alapjan itélik meg a tied és a testvéred parjait. A szeretetet, megbecsulést ki kell érdemelni arra érdemeseknél. Kivéve , ha a masik személy mentalis beteg, mindent kritizal, de itt nem hiszem a szuleid azok lennének.

2022. nov. 21. 00:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindkét oldalrol tettetek ezért.
2022. nov. 21. 08:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehát elmeséled a szüleidnek hogy a párod mennyire borzalmas mert nem segít otthon,nincs munkája meg stb. És utána csodálkozol hogy rossz véleményük van róla?
2022. nov. 21. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!