Mit ronthattam el a lányom nevelésében, hogy ilyen lett az élethez való hozzáállása?
Figyelt kérdés
Sokáig fel sem tűnt nekem, de mostanában sok korabeli lánnyal dolgozom együtt. Hallom, elmondják, hogy milyen problémáik vannak az életben, mi foglalkoztatja őket. Azokat a dolgok, melyek ebben a korban engem is lekötöttek. Megvan már a fix férfi az életükben, már vannak anyagi problémáik is, épitgetik az életüket, párkapcsolati apróbb gondok stb... Az én 26 éves lányom ennek a gyökeres ellentéte! Egyáltalán nem strapálja magát a munkában (bár Fortuna hozzá kegyes volt, szórakozáson alapul a jelenlegi munkaköre), szórja a pénzt, váltogatja a pasikat, a legnagyobb gondja, hogy hova vitesse magát wellnesezni vagy milyen szépitő kezelésen vegyen részt... Már egy ideje kritikus szemmel nézem ezeket a dolgait, mert félek, hogy mi lesz vele igy később! A korabeli munkatársnőim már gyermeket terveznek... én attól is félek, hogy soha nem lesz unokám! Ma rákérdeztem a lányomnál, hogy mikor akar már megállapodni és mondjuk gyermekekben gondolkozni, ezt a választ kaptam: "Anyu, 26 évesen én lennék a világ bolondja, ha ezen gondolkoznék"... Pedig már ugye nem 18 évesen, hogy igy álljon hozzá, nem akarom, hogy 40 éves korában szüljön, mert az egészségtelen. Ráadásul a családban is furán viselkedik. Nálunk gyakoriak a nagyon nagy családi összejövetelek, tele komoly beszélgetéssel és ő mindenkinek beszólogat, aki nem olyan szabadosan gondolkodik, mint ő... (legutóbb a 60 éves nagybátyjával kapott nagyon hajba, mert az leszólta kicsit a homoszexuálisokat, a lányom pedig egyből támadt)... Mit ronthattam el ennyire? Érdemes lenne őt pszichológushoz küldeni?2017. máj. 24. 14:54
1/30 anonim válasza:
Élvezi az életet, ennyi. NEm tudsz mit tenni, majd lesz gyereke ha kiélte magát. Jól van az, fogadd el. Pár év sokat jelent, majd jön egy pasi akibe beleszeret, akkor minden egycsapásra meg fog változni a fejében.
2/30 anonim válasza:
Neked kéne pszichológushoz menni. Le vagy maradva úgy 30 évet.
3/30 anonim válasza:
Jaj, szerintem ez egy kamu kérdés, tudom már annyiszor írják ezt, de annyira átlátszóan bele van szőve az összes "mailibsinőkilyenek" nyűg, sztereotípia.
4/30 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kamu kérdés... Sosem irtam én még ide kérdést, csak válaszolgatni szoktam. Mikor meg nekem kéne segitség, egyből kamu. Köszönöm...
2017. máj. 24. 15:04
5/30 anonim válasza:
Neked nincs mit segíteni. A lányodat nem érdekli ez a téma, engem se érdekelne ennyi idősen. Az én anyám örül, hogy boldog vagyok és nem azon sopánkodik, hogy jajj, neki nem lesz unokája...nem is sűrűn mennék akkor hozzá.
6/30 anonim válasza:
Túlságosan sokat enge4dtél meg neki már fiatal korábban. Lehet, hogy még most is a te pénzeled a szépítő kezeléseit? Nem fog megváltozni, mert megszokta ezt a könnyelmű életet.
7/30 anonim válasza:
Teljesen biztos vagyok benne, hogy már megint a szokásos kedvenc kamugyárosom kérdése. Ordít a stílusáról. Csodálom, hogy még itt vagy. A cáfolattal ne fáradj, egy ellenőrizhetetlen cáfolat se oszt, se szoroz. Ha név lenne a kérdés mellett, az egyértelműsítené a dolgokat. A kamut a kérdés alapján nem lehet bizonyítani, de ha ugyanazt a kérdezőt többször bejelentik, az már bizonyító erejű.
8/30 anonim válasza:
Felnott no orulj neki nem a szaporodas az egyetlen eletcelja.
Oszinten visszanezve nem jobb lett volna ha te is inkabb elsz eloszor gyerekszules elott?
En lanyaim arra biztatom ne tojostyukok legyenek szulni meg a kutyam is tud.
Eljenek tartalmas eletet elvezzek a fiatalsagot
9/30 anonim válasza:
Azért mert más, másképp gondolkodik nincs vele baj. Amikor úgy gondolja lesz gyereke.. Egy nő szülhet 30 éven felül is.. + A megfelelő társ is kell hozzá. :)
10/30 anonim válasza:
Eléggé kamuszagú, de ha nem akkor őszintén sajnálom a lányod. És mi van ha kiderül hogy nem is akar gyereket? Kihívod rá a mentőt? Nem őt kell pszichológushoz küldeni hanem téged. Tudom hogy elég nehéz ezt felfogni de a lányod nem azért él hogy a te elvárásaidnak megfeleljen , meg hogy neked unokát szüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!