Mit ronthattam el a lányom nevelésében, hogy ilyen lett az élethez való hozzáállása?
Nem rontottál el semmit, max. azt rontanád el most, hogy kényszeresen a magad képére formálnád meg fixa ideád lenne, hogy egy 26 éves nőnek milyennek kell lennie. Ő más, ezt el kell fogadni. Ettől még nem kell pszichológushoz küldeni. Attól se, ha esetleg sosem akar gyereket, nemhogy nem most, hanem pár év múlva. Lehet, hogy nem is lesz tartós kapcsolata, a saját akaratából. Te csak magadat látod, nem biztos, hogy neki is az az élet lesz a megfelelő.
Én sem úgy élek 28 évesen, mint a lányod, de attól még nem gondolom azt, hogy csak az én életformám a jó.
Az meg, már elnézést, röhej, hogy azt szabados gondolkodásnak veszed, hogy vki nem rühelli a melegeket... és ha vmivel nem ért egyet, hát alap, hogy visszaszól, nem kummant, mint szar a fűben. Csak azért, hogy az idősek ne mondják azt, hogy milyen neveletlen.
Én sem örülnék egy ilyen lánynak :
"szórja a pénzt, váltogatja a pasikat, a legnagyobb gondja, hogy hova vitesse magát wellnesezni vagy milyen szépitő kezelésen vegyen részt."
Mint valami luxus k..va. Főleg a "váltogatja a pasikat" rész undorító. Azt is szégyellném, ha ilyen előéletű anyám lenne, nemhogy lányom.
Szerintem téged kéne pszichológushoz küldeni. Nem fogok olyanokat írni, hogy áááááááááá, semmit nem rontottál el. Azért nem, mert ennyiből is látszik (ha nem kamukérdés), hogy nehezen viseled, hogy a lányod a saját életét éli, nem a tiedet. Az egy dolog, hogy TE szeretnél unokát, de ne feljetsd el, hogy elsősorban a lányod boldogságának kéne örülnöd. (Csak éppen nem tudsz.) Mindenki annyi gyereket vállal, amennyit akar, és akkor, amikor akar.
És nem, nem egészségtelen 40 évesen szülni, ezt csak olyan minden lében kanál anyósjelöltek gondolják, mint te vagy.
És a lányodhoz nem Fortuna volt kegyes, hanem úgy alakította az életét, ahogy neki jó. Ennek örülnöd kéne, nem itt rinyálni.
26 évesen bőven ráér még mindenre.
Szerintem nincs jogod megmondani, hogy milyennek kell lennie egy 26 éves nőnek. Sőt, senkinek sincs joga ezt megmondani. Semmi olyat nem csinál, amivel másnak ártana, és magának se árt, mert amint látod, élvezi az életét. Nem mindenkinek az az életcélja, hogy gyereket szüljön, csak azért, mert nőnek született. A 26 meg a 40 között meg elég sok idő van, bármikor akarhat még gyereket. De van akkor, ha ő egyáltalán nem akar? Nem döntheti el? Gyereket magunknak szülünk, nem azért, hogy a mama babázhasson heti egyszer. Kismillió oka lehet rá most is, és a későbbiekben ha nem akar. Ebbe neked nincs beleszólásod.
A családban lévő beszólogatás meg nem egyedi eset. Én is mindig megmondom a véleményemet, amikor elkezdenek érvek nélkül hülyeségeket beszélni. A homoszexualitást meg nem lehet kicsit leszólni, vagy leszólod vagy nem. Akinek vannak homoszexuális barátai, ismerősei az nem szívesen hallgat egy öblös mocskosb..zizást. Gondolom a nagybácsi se olyat mondott, hogy a leszbikus nők között sok a rövid hajú, hanem valami jó velőset.
Minnel primitivebb egy no annal fontosabb neki a szaporodas.
Lanyod okos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!