Normális anyám hozzáállása? Ti mit csinálnátok? 17/L
Eleve nem tanultam volna tovább, ha nem jutok be államira, mert az annyit tesz, nem vagyok elég jó.
Ha csak bulizni akarsz egyetem címen, az egyébként is sokba fog fájni.
Látom, ha valaki nem azt írja, amit látni akarsz, akkor lehúzod.
Milyen kedves...
Így én nem tanulnék most tovább. Most diákmunkáznék, hogy legyen indulótőkém Keresnék Pesten munkát, albérletet, és gyűjtögetnék. Ha az érettségim most nem lesz jó, egy év múlva újra próbálom, hátha bejutok államira. Ha nem, akkor önerőből megcsinálnám az levelezőn, munka mellett.
De ez én vagyok.
Te gondolom arra vársz tippeket, hogy erőltesd rá anyádra, hogy milliós kiadásba (hitelbe) verje magát, hogy te dorbézolhass meg pasizz. Ha elhúzod 6-7 évig, addig se kell dolgozni. Nyertem? B)
Ez nem fog menni. Ha ezt nem tudod felfogni, miért nem, tényleg nem kéne erőltetni a fősulit...
Szerintem ez lesz a vége a sztorinak. Anyád egyedül nevel titeket? Nem fogja tudni kifizetni helyben sem, ha államira nem jutsz be.
Kit drágázol?
Bármennyire fáj, nem való mindenkinek egyetem. Így is többen tanulnak a felsőoktatásban, mint kellene.
Teljesen normális a szüleid hozzáállása, miszerint ha már akkora mázlid van, hogy eleve egyetemmel ellátott városban laksz, szeretnék hogy helyben tanulj tovább. Már az is óriási támogatás, hogy a helyit kifizetik.
És a 3 év csak bsc, ami hétköznapi nyelven főiskolai szint, nem egyetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!