41/58 anonim válasza:
Nagyon durván megvertek nadrágszíjjal ezekért. Előző voltam.
42/58 anonim válasza:
41es egy alkalommal mennyit kaptál?
43/58 anonim válasza:
41. vagyok, 50-et egy alkalommal mondom nagyon durva volt...
44/58 A kérdező kommentje:
Jesszu meztelenül hány évesen?
2022. nov. 27. 20:27
45/58 anonim válasza:
Etessétek a perverz trollt, így tovább.
47/58 anonim válasza:
Emeletesben laktunk, barátnőmmel készültünk játszani a játszótérre, ő átjött értem, hogy együtt megyünk le. (8 éves voltam, lány). Mondtam neki, hogy "jó, csak h...gyozok még". Anyu meghallotta, persze jött az, hogy "hogy beszélsz?". Én visszafeleseltem, anyu meg éppen főzött, és a fakanállal a seggemre vágott egy akkorát, hogy eltört (nyár volt, sortban voltam, és nem is a seggemre ment, hanem a meztelen combomra).
Persze bőgtem, lent a játszótéren pedig a barátnőm vígasztalgatott.
48/58 A kérdező kommentje:
Uh
2022. dec. 6. 15:38
49/58 anonim válasza:
Én is sokat kaptam gyerekkoromban. Csak ritkán az arcomra, hogy ne látsszon, de a fenekemre, hátamra, ahol ért, ütött. Volt közötte légycsapó, fakanál (ami el is tört rajtam), seprűnyél, vagy éppen ami a kezébe akadt. De ez talán még nem is volt annyira rossz, mint amit lelkiekben kaptam. A mai napig vannak problémáim emiatt. Kb 20 évesen kaptam verést utoljára, akkor életemben először adtam egy pofont. Azóta nem nyúlt hozzám. Nem mentesíti, de én úgy magyarázom magamban ezt az egészet, hogy neki is nehéz gyermekkora volt és rossz mintát hozott magával. Így nekem is könnyebb elfogadni a történteket, ugyanis csak felnőttkoromban jöttem rá, hogy nem normális, ami történt. Persze mindig azt mondogatta, hogy vigyáz rám és szeret. Hát persze. Képtelen lennék így összeverni valakit, akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!