22/58 anonim válasza:
Rengeteg volt mit tudom én. Verésből a legdurvább mikor húsvétkor olyan locsolóverset mondtam suliban amit nagyobbaktól hallottam. Azt tudtam hogy ronda szó nincs benne de azt nem hogy van egy olyan áthallása ami 18+. Akkora dózis fakanalazás volt hogy alig bírtam felkelni. Fakanál meg egyéb akkor is járt ha otthoni gyakorlásnál (pl számolásnál) elkövettem x hibát, mondjuk minden 3.hibánál bumm. Szal képzelhetitek mennyiszer vetemedtem igazi rosszalkodásra (kevesebbszer mint a sok mamakedvence)
23/58 BlackSword válasza:
Hát csak amikor "megdoldoztam" érte... kő kemény munkám volt abban...
24/58 A kérdező kommentje:
#22 szüleiktől kaptad?
2022. nov. 21. 14:56
26/58 A kérdező kommentje:
Uh rossz lehetett
2022. nov. 21. 15:39
27/58 anonim válasza:
Nálunk volt sajna sokszor. Igazából legrosszabbra nem emlelszem, talán az h kamasz korban már kezdett kínosabb lenni mint csak fájdalmas
28/58 A kérdező kommentje:
Nálunk is volt néha. Ha kell majd elmesélem.
2022. nov. 21. 19:30
29/58 anonim válasza:
Én néha kaptam 1-2 sallert amikor megérdemeltem, de sosem vertek el. Pedig sokszor azt is megérdemeltem volna. :D
30/58 anonim válasza:
Nálunk most is van. Rossz jegyért le kell tolnom a boxert, nadrágszíjjal kapok, annyiszor 5-öt, ahányast kaptam. 4-esért 5, 3-asért 10, 2-esért 15, 1-esért 20. A legrosszabb, hogy meztelenül kapom, így megalázó.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!