31/58 A kérdező kommentje:
uh teljesen meztelenül?
2022. nov. 22. 19:48
32/58 anonim válasza:
30-as kicsit túltolta. Engem is szanaszét vertek a rossz osztályzatokért (azzal együtt hogy 4-es 5-ös volt a bizonyítványomban de) sőt ismerek én is olyat akinek pucéron kellett viselni a fenyítést (serdülőkorban szőrös ágyékkal) de hogy pl egy tök gyakori, 5,4,4,3 as napi termésre kapjon valaki 20-at nadrágszíjjal.... Nem tudom hányan kaptak már nadrágszíjjal de ha egy évben összesen kap valaki ennyit az már az iskolai védőnőnek is feltűnne.
33/58 A kérdező kommentje:
Utolsó fiú vagy vagy lany?
2022. nov. 22. 20:23
34/58 anonim válasza:
Ne etesd már ennyire " 16/F " :D D:
35/58 anonim válasza:
A 30. csak a nadrágszíjas perverz, rendszeresen tevékenykedik az oldalon, kérdései is vannak a témában. Várható volt, hogy megjelenik itt, az sem kizárt, hogy ezt a kérdést is ő írta ki.
36/58 anonim válasza:
Általános suliban, ha nem vitt valaki tesicuccot. Vagy elégtelen órai munka+igazolatlan óra, vagy utolsó óra után irány a szertár, ráhasalni a fekvenyomó padra, gatya le, a tanárnő fakanállal vagy pálcával elfenelt. Alapból tíz erős ütés, de visszaesőként emelkedett. Nem volt kellemes, de még mindig elviselhetőbb volt, mint az otthoni egész estés lelki fröccs.
37/58 anonim válasza:
Fenekelés... Ugyan... Ha muter tiszteségesen bebaszcsizott sokszor úgy néztem ki mint roki balboka... Nem is véletlenül lettem állami gondozott .
38/58 A kérdező kommentje:
Uh
2022. nov. 23. 19:36
39/58 anonim válasza:
Jajj te kis perverzke, dehogy feltűnő h ez a fétised :DD
40/58 anonim válasza:
Pénzt loptam...
Suliból eltanácsoltak.
Diák melóból is kirúgtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!