18 éves vagyok,apám azt is meg akarja mondani, hogy este mikor feküdhetek le, miért csinálja ezt?
10 óráig fenn se lehetek nagyon, persze titokban fenn vagyok, 8 kor már mindig mondja mehetnék fürdeni. 9-kor meg már azt akarja ,hogy aludjak!
Miért van ez?
Anyám nem ilyen szigoru vele is mindig kiabál apám, hogy miért engedi meg hogy 10-ig fenn legyek? Ilyent mond anyámnak: Normális vagy hogy még nem alszik a lányod 10 órakkor?
Szerintem csak azt szeretné, hogy másnap reggel kipihenten kelj, és ne menj fáradtan suliba. De elmondhatod neki, hogy nem vagy álmos, csak szeretnél egy kicsit könyvet olvasni/sorozatot nézni. Ha minden szakad, akkor pedig mondd azt, hogy mentél aludni, aztán telózz vagy valami.
Én pl azt csináltam régebben, hogy megvártam ameddig mindenki elalszik, aztán levettem 0-ra a fényerőt, és 1-2 órát telóztam.
Ez nincs rendben. 18 évesen már felnőtt ember vagy.
Az baj, ha a szüleid ilyen mértékben korlátoznak.
Szerintem apukád nem tudta azt elfogadni, hogy már felnőttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!