Èn magamat látom ebben a nõben, illetve azt, aki lehettem volna, ha nem álltam volna ki magamért idõben.
De kérdés, hogy a 21. században mennyire elvaras egy lanytol, hogy két utcával odébb költözzön, és a legszebb éveiben gyereket neveljen és idõseket szórakoztasson
11. Én 32 de meglehetősen elmaradott környéken nőttem fel. Ott még sokan 50 évvel ezelőtt élnek.
2022. nov. 10. 13:17
12/43 anonim válasza:
Más családokban is úgy tekintenek a szülőkre/nagyszülőkre, mint ingyenes gyerekkori ápolóra?
2022. nov. 10. 14:04
13/43 anonim válasza:
Nem, max azt tudom elképzelni, hogy 20-30 év lehetett ilyen.
2022. nov. 10. 14:16
14/43 anonim válasza:
12-es, hogy jön ez ide?
Már bocs, a szülő vállalt gyereket, nem pedig a gyerek vállalt szülőt.
2022. nov. 10. 14:22
15/43 Kései Sirató válasza:
12-es, te úgy tekintesz rájuk? A többségnek érzelmi köteléke is van a nagyszülei felé, viszont a munka miatt az emberek 95 %-a nem tudja őket ápolgatni 24 órában.
Te igen? Akkor te nem dolgozol sehol? Így viszont a családodon élősködsz.
2022. nov. 10. 14:27
16/43 anonim válasza:
"Más családokban is úgy tekintenek a szülőkre/nagyszülőkre, mint ingyenes gyerekkori ápolóra?"
Egyik oldalról semmi segítséget nem kaptunk, egy napot sem, a másik oldalról igen, viszonoztuk is.
2022. nov. 10. 14:29
17/43 anonim válasza:
Én és a tesóm lány unokák vagyunk, és van 2 unokatesónk, ők fiúk. Semmi különbség nincs a bánásmódunk között. Max. annyi hogy minket előbb kérnek meg hogy segítsünk mosogatni, mint a fiúkat, bár ők még kisebbek.
2022. nov. 10. 14:30
18/43 anonim válasza:
#4-es Két unokanővérem volt ebben a helyzetben, a szülők rájuk maradtak, soha nem mentek férjhez.
2022. nov. 10. 15:01
19/43 anonim válasza:
ha sok esetben nem is kimondott elvárás, de igen, jónéven vennék ha takarító-főző-ellátó szerepben tüsténkedne az ember.
Ezt saját családdal, munkahellyel, anyagi gondokkal megspékelve nem túl rózsás helyzet.
2022. nov. 10. 15:07
20/43 anonim válasza:
Abszolút nem. A szüleim három lányt neveltek fel. Nem volt sem elrendezett házasságunk, sem semmiféle gátja annak hogy azt tanuljuk, amit szeretnénk és ott, ahol szeretnénk. A szüleink biztattak minket, hogy menjünk minél messzebb a falutól, nagyvárosba, esetleg Pestre. Én külföldön élek, a két testvérem Budapesten, szüleink maradtak a kis faluban. Nem szorulnak gondozásra még szerencsére de már beszéltünk velük erről, mivel mindannyian megleehtősen távol élünk tőlük. Azt mondták ők nem lesznek teher senki számára és odaköltözni se akarnak egyikünkhöz se, így maguknak fognak egy ápolót fogadni, majd ha arra lesz szükség, vagy maguknak keresnek egy otthont. De ez még nagyon távoli jövő, szerencsére jól vannak mindketten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!