Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van ismerősöd aki nevükön...

Van ismerősöd aki nevükön szólitja a szüleit?

Figyelt kérdés

H.Andras beszélt egy régi videójában a szüleiről akit ő a nevükön szólitott.

Ezen kivül egy valakiről hallottam hogy az anyukáját a nevén szólitja mert mikor kicsi volt akkor hallotta hogy mások is a nevén szólitják és az anyja ráhagyta.

2022. nov. 4. 02:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Haverom az anyját. Amúgy rendes asszony, de mind a két gyerek úgy szólítja, de ha beszél róla, akkor anyám vagy muter.

Én pedig szintén nem mondom sem nekik, sem mások előtt hogy anya vagy apa, mert nem attól lesz valaki anya, hogy megszül. A viselkedése, az évek alatt kialakult kötődés miatt. Na hát ez nekem nem volt meg. Nagypapám volt nekem apám helyett apám, lelki támaszom, és legjobb barátom. Sajnos nagyon beteg, és már nem is mindig van képbe. A mama is szeret, én is szeretem, de vele nincs meg ez a bensőséges kapcsolat. De őket sosem hívom a nevükön.

2022. nov. 5. 00:53
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Unokatestveremek. Idős anyukajuk került a csaladjukba mert már ellátásra szorul. Először a voje kezdte el Jolannak szólítani aztán unokatesom, tehát a lánya is így beszél róla."Megyek segítek Jolannak feloltozni mert elsetalunk a boltba."
2022. nov. 6. 02:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!