Voltál már így, akár mint szülő, akár mint gyerek? Vagy rokonodnál, barátodnál, ismerősödnél volt ilyen? Mi lett a kimenetele?
Nagyon igazuk van a szülőknek. Én sajnálnám hogy ilyen buta a lányom és hogy ennyire értéktelennek tartsa magát(szeretői státusza miatt).
Az a legkisebb gond hogy a pasi a lányom is megcsalta, erre gondolom számított a lány mikor ő volt szerető.
1. Van gerincem, nem lennék sem kapcsolat/házasság mellett sem szingliként senki szeretője.
2. Nem lennék ilyen buta éa primitív, hogy egy ilyen pali keljen. Nincs aranyból neki.
3.szembe köpném magam, ha a szüleimnek anyagi kár keletlezni az aktuális dugópajtim miatt. - de ugye nálam a szeretői státusz kilőve.
Brutál, de helyesnek tartom.
Annál is inkább, mert lehet, ez fog segíteni a lányukon, ha a szép szó stb nem segített.
Borzasztóan sajnálom. Rettenetes dolgokat hoz az élet, szülőként is, gyerekként is hoztam/elszenvedtem kemény döntéseket, vagy elszenvedtem mások gondatlan cselekményeinek következményeit. Nem hagytam tönkretenni magam de sttól még szívesen kihagytam volna az életemből...
Teljesen megértem. Nem hozhatja fel, ergó ha vele akar lenni, akkor költözzön el.
Egyébként mérget ne vegyen rá a szülő sem, ha ő nincs otthon, nem teszi be a lábát a pasas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!