Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Voltál már így, akár mint...

Voltál már így, akár mint szülő, akár mint gyerek? Vagy rokonodnál, barátodnál, ismerősödnél volt ilyen? Mi lett a kimenetele?

Figyelt kérdés
A szülő az alábbiakat felhozva azt mondja a gyerekének, hogy nem viheti a szülői házba azt a férfit és találkozni sem akar vele. Vagy azt, hogy válasszon: vagy megszakítja a kapcsolatot a szeretővel, vagy elköltözik otthonról. Amiket felhoz: a lánya csalta vele a férjét hosszú időn keresztül, hazudozva a szüleinek és a rokonoknak is. A kapcsolatukat a válás után sem vállalták fel, jó ideig tovább hazudozott a szüleinek. A férfinak több szeretője volt a lányuk mellett egyidejűleg. A viszonyuk alatt gyereket is csinált egy másik szeretőjének. Kihasználta a lányukat anyagilag is, a szülők is vesztettek pénzt a viszony miatt. Szerintük sose lesz normális kapcsolatuk, mindig csak az egyik szeretője marad a férfinak, csak használja és kihasználja (szexuálisan és anyagilag is)
2021. nov. 7. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Nem voltam így, de teljesen érthető a helyzet és maga módján igaza is van a szülőnek. Ahogy a gyerekének jiga van azzal kezdenie, akivel akar, nekik is jiga van eldöntenie, hogy kivel akar megismerkedni, kit enged be a házába
2021. nov. 7. 14:30
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Aki így bánik a lányommal és mindennek a tetejébe még anyagilag is megkárosítja őt és így közvetve engem is, az az én házamba se tehetné be a lábát. Menjen csak a dráma meg a hattyúhalála meg az örihari, nem állok többet veletek szóba, aztán majd kaparhatja a küszöböt, mikor a pasi eldobja egy szebbért/fiatalabbért. Ahogy a gyerek sem köteles jóban lenni a szülő párjával, úgy a szülő sem a gyerekével. A jóban lennibe nálam a vendégeskedés erősen beletartozik. Nem osztanám az észt, ha nem kíváncsi a véleményemre, de azt nem várhatja, hogy ehhez mosolyogva asszisztáljak.
2021. nov. 7. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon igazuk van a szülőknek. Én sajnálnám hogy ilyen buta a lányom és hogy ennyire értéktelennek tartsa magát(szeretői státusza miatt).

Az a legkisebb gond hogy a pasi a lányom is megcsalta, erre gondolom számított a lány mikor ő volt szerető.

2021. nov. 7. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
A mexikóiaknak vannak ilyen szappanoperáik, ott meg tudod nézni a lehetséges végkifejleteket.
2021. nov. 7. 17:54
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

1. Van gerincem, nem lennék sem kapcsolat/házasság mellett sem szingliként senki szeretője.

2. Nem lennék ilyen buta éa primitív, hogy egy ilyen pali keljen. Nincs aranyból neki.

3.szembe köpném magam, ha a szüleimnek anyagi kár keletlezni az aktuális dugópajtim miatt. - de ugye nálam a szeretői státusz kilőve.

2021. nov. 7. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
98%
Igazuk van föleg ha szülők saját háza, joguk is van hozzá.
2021. nov. 7. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Brutál, de helyesnek tartom.

Annál is inkább, mert lehet, ez fog segíteni a lányukon, ha a szép szó stb nem segített.

Borzasztóan sajnálom. Rettenetes dolgokat hoz az élet, szülőként is, gyerekként is hoztam/elszenvedtem kemény döntéseket, vagy elszenvedtem mások gondatlan cselekményeinek következményeit. Nem hagytam tönkretenni magam de sttól még szívesen kihagytam volna az életemből...

2021. nov. 7. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen megértem. Nem hozhatja fel, ergó ha vele akar lenni, akkor költözzön el.

Egyébként mérget ne vegyen rá a szülő sem, ha ő nincs otthon, nem teszi be a lábát a pasas.

2021. nov. 8. 05:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazuk van. Gáz ez a pasi, de a csaj még jobban. Ilyen alaknak kuncsorog? Keresve se tudott volna rosszabbat találni a nő ennél a típusnál, az meg, hogy egy ilyen sz.r alakhoz így lealacsonyodik őt árazza be, azaz le. Mondjuk a csaj is orbitális hazudozó, szóval jah, zsák és a foltja. Csak gyerekük ne legyen soha a büdös életben, elég gáz, hogy a pasi már kinyomta magából az alantas génjeit...
2021. nov. 8. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!