Mennyire normális, hogy az anyám nem ismerősöm a facebookon? (32F)
Az a baj, hogy tudom, hogy nagyon aktív lenne. Mindent belikeolna. Mindent telenyomna szivecskevel meg hogy o mennyire szeret és én vagyok az egyetlen fia ami klassz csak mivel az ismerosem nem túl aktivak a facebookon az egesz profilom vele lenne tele es kivulallonak szurrealis lenne vagy gyerekesnek gondolnanak. (uzletfelek, partnerek stb is fent vannak ismeroskent, meg neha olyanok is akiket karanténként probakepp bizalmi elolegkent engedek be az ismeros koreimbe)
Viszont egy anyának ez borzalmas érzés lehet ês nem tudom én vagyok-e ezzel egyedül vagy másnál is így van. Azt sem szeretnem ha kutatna es mindenbe beleszólna. Szeretném vele megosztani az életemet de nem hiszem hogy ezen múlik hogy szeretjük-e egymást de viszont arra gondolok hogy ez lehet megalázó....
Viszont ha megkernem hogy ne szivezzen mindent ossze meg angyalkazzon meg minden. Biztosan csak ideig óráig mukodne esetleg 1-2 hetig es meg a jelenlegi helyzetnel is kellemetlenebb lenne megkerni hogy ne csinálja.
Valaki tegyen rendbe fejben hogy mit tegyek. Mi lenne a jó mindenkinek. Számít-e ez egyáltalán hogy egy anya nem tud a gyereke képeihez írni.
"Viszont egy anyának ez borzalmas érzés lehet (...)."
Ez ugye nem komoly? Vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!