Milliárdos az apám, de azt hiszi nekem csak a pénze kell?
"Hiába élünk ilyen elanyagiasodott világban."
. Ezt a kritikádat talán ne hangoztasd, ha jóban akarsz lenni egy milliárdossal...
Dehogy kéne elengedned!
Ha már úgyis azt hiszi, akkor nyugodtan kérjél tőle pénzt és csináljatok közös programokat, amiket ő áll! :)
A tanácsom az, hogy ne itt kérj segítséget,mert nem sok esély van rá, hogy kapsz.
Keress egy szakembert. Valami terapeuta, life coach, családsegítő,, pszichológus, vagy ilyesmi. Biztos tudnak segíteni. Még fiatal vagy, nincs veszve semmi, de ezek fontos évek. Jogos, hogy szükséged van az apádra.
Ismerek olyat, ahol csak az ujjal mutogatas megy, felnőttként, hogy mert az apám nem keresett, amikor szükségem volt rá. Én ezt az apát ismerem, ő meg azt mondja, fogalmam sem volt, hogy mit kezdjék egy tini lánnyal.
Keress szakembert. Vannak, ingyenes lelki segélyhívók, hátha tudnak segíteni abban, hogy hova fordulj.
Én azt nem értem, hogy lehet valaki ilyen csicska!
Semmi büszkeség nincs benned?
Nem futunk olyan szekér után, ami nem vesz fel! Ha lemész kutyába, akkor sem fog felvenni!
Nem kell lemenni kutyába, de még utoljára tehet egy próbát és őszintén leírhatja neki, kiírhatja magából a fájdalmait!
Ha erre sem reagál az apja, akkor tényleg hagyni kell!
Köszönöm annak aki tényleg hosszabban, ,,lassú felfogóképesség" jelző nélkül értelmes válaszban részesít. Nem hiszem kellene pszichológus, elég erősnek gondolom magam lelkikeg. Hagyni fogom, úgygondolom. Ha ennyi év alatt nem keresett, mégegy felhívás, vagy felkeresés már nem változtat semmin. Kb. 5 éves korom óta nem tartjuk a kapcsolatot, akkor lett új nője, és akkor indult be igazán az üzlet. Egyedüli gyermeke vagyok egyébként.
Akik azt hiszik kamu, azoknak csak annyit hogy aranyosak vagytok, higgyétek el a nevelőapám 100x nagyobb lelki sebeket ejtett bennem, mint az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!