Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milliárdos az apám, de azt...

Milliárdos az apám, de azt hiszi nekem csak a pénze kell?

Figyelt kérdés
Igen, elég fura kérdés, de valóban így van. Kis korom óta nem beszélünk, próbáltam vele 1-2x felvenni a kapcsolatot, szokásos lekoptató szöveget kaptam. Nekem nem kell a pénze (biztos vagyok benne, ő azt hiszi), de apa nélkül nőttem fel. Szerintetek elkéne engedjem örökre?

2022. nov. 1. 00:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
88%

"Hiába élünk ilyen elanyagiasodott világban."

. Ezt a kritikádat talán ne hangoztasd, ha jóban akarsz lenni egy milliárdossal...

2022. nov. 1. 08:24
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy kéne elengedned!

Ha már úgyis azt hiszi, akkor nyugodtan kérjél tőle pénzt és csináljatok közös programokat, amiket ő áll! :)

2022. nov. 1. 08:45
 23/34 JennyR ***** válasza:
26%

A tanácsom az, hogy ne itt kérj segítséget,mert nem sok esély van rá, hogy kapsz.

Keress egy szakembert. Valami terapeuta, life coach, családsegítő,, pszichológus, vagy ilyesmi. Biztos tudnak segíteni. Még fiatal vagy, nincs veszve semmi, de ezek fontos évek. Jogos, hogy szükséged van az apádra.

Ismerek olyat, ahol csak az ujjal mutogatas megy, felnőttként, hogy mert az apám nem keresett, amikor szükségem volt rá. Én ezt az apát ismerem, ő meg azt mondja, fogalmam sem volt, hogy mit kezdjék egy tini lánnyal.

Keress szakembert. Vannak, ingyenes lelki segélyhívók, hátha tudnak segíteni abban, hogy hova fordulj.

2022. nov. 1. 08:46
 24/34 anonim ***** válasza:
96%
Nem szakember kell ide, hanem őszinte beszélgetés, vagy írj apádnak egy levelet és add fel neki postán !
2022. nov. 1. 08:50
 25/34 anonim ***** válasza:
50%

Én azt nem értem, hogy lehet valaki ilyen csicska!

Semmi büszkeség nincs benned?

Nem futunk olyan szekér után, ami nem vesz fel! Ha lemész kutyába, akkor sem fog felvenni!

2022. nov. 1. 08:54
 26/34 anonim ***** válasza:
85%

Nem kell lemenni kutyába, de még utoljára tehet egy próbát és őszintén leírhatja neki, kiírhatja magából a fájdalmait!

Ha erre sem reagál az apja, akkor tényleg hagyni kell!

2022. nov. 1. 09:07
 27/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm annak aki tényleg hosszabban, ,,lassú felfogóképesség" jelző nélkül értelmes válaszban részesít. Nem hiszem kellene pszichológus, elég erősnek gondolom magam lelkikeg. Hagyni fogom, úgygondolom. Ha ennyi év alatt nem keresett, mégegy felhívás, vagy felkeresés már nem változtat semmin. Kb. 5 éves korom óta nem tartjuk a kapcsolatot, akkor lett új nője, és akkor indult be igazán az üzlet. Egyedüli gyermeke vagyok egyébként.

Akik azt hiszik kamu, azoknak csak annyit hogy aranyosak vagytok, higgyétek el a nevelőapám 100x nagyobb lelki sebeket ejtett bennem, mint az igazi.

2022. nov. 1. 10:50
 28/34 anonim ***** válasza:
51%
Apukád szingli? 22L
2022. nov. 1. 14:04
 29/34 A kérdező kommentje:
Szingli igen. xd
2022. nov. 1. 14:24
 30/34 ficak92 válasza:
100%
Mèly traumát okozott neked az apád viselkedése ès a nevelő apád is. Attól hogy úgy érzed erős vagy és "mindent kibír az",gondolod te.Hidd el egyedül nem tudod feldolgozni.Keress egy szakembert aki segít. Sok sikert kívánok! A lelkedben ne cipelj ennyi fájdalmat,hisz később betegségekben üt vissza!!!
2022. nov. 1. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!