Milliárdos az apám, de azt hiszi nekem csak a pénze kell?
Tényleg el kell engedned érzelmileg. Ez nem apa, nem férfi, nem ember. Az ilyen csak egy gyáva kis rohadék, aki megcsinálni tudja a gyereket, de felnevelni nem. Erre nincs mentség. Még akkor sem, ha esetleg egy egyéjszakásból kalapál össze valaki egy gyereket. Attól hogy mondjuk a nő nem kell neki, a saját gyereke felé felelősséggel tartozna, ha lennének tökei meg egy minimális intelligenciája.
Amit elképzelsz hogy másoknak milyen jó hogy velük van az apjuk, azt ezzel az emberrel soha nem tudod átélni, ezt engedd el. Ha hívogatod, vagy próbálkozol, akkor sem fog hirtelen normális, értelmes ember válni belőle, ha eddig ennyire nem tudott férfiként viselkedni, akkor már soha nem fog. Sajnálom hogy ilyesmit kell átélned.
Egyébként nagyon keveseknek van az apjukkal ideális kapcsolata. Ha itt az oldalon is szétnézel, a többségnek nem volt jó apja. Akinek meg volt (pl nekem) attól pedig nagyon korán elvette a sors, vagy mindegy hogy ki minek hívja. Nekem is apa nélkül kellett felnőtté érnem. Mint a többségnek.
El kell engedni, ne mérgezd ezekkel a gondolatokkal saját magadat. Tudom hogy nehéz. De meg sem érdemli hogy bárki is vágyjon a szeretetére, mert nem ér annyit. Valószínűleg ha van is mellette valaki az életben, az is csak a pénzéért. Ha megöregszik és beteges lesz, akkor sem szeretetből fogja valaki ápolni, hanem pénzért. Előbb-utóbb mindenki megkapja ami neki jár, ő sem játszhatja ki a rendszert, ne aggódj.
Mondjuk azt hogy jogilag mi van nem értem miért kellett lepontozni.
Míg a gyerek iskolás addig a gyerektartást fizetnie kell, de az örökség teljesen más lapra tartozik, csak akkor örököl utána bármit ha nem rendelkezik másképp.
Próbáld mégegyszer felkeresni ha nagyon akarod.
Mondd el neki is ezt, hogy téged ő érdekel!
Próbálj kitalálni olyan közös programokat amihez nem kell pénz, hogy mégjobban azt érezze hogy nem a pénz érdekel.
Az apasági teszt is jó ötlet hogy lássa tényleg a fia vagy.
Ha mindezek után sem kíváncsi egyáltalán rád akkor engedd el örökre.
Lehet majd vén korára megbánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!