Mit tegyek ha apám, nem tartja tiszteletben döntésemet?
Figyelt kérdés
22/F vagyok. Apumék már gyermekkoromban elváltak... nemnagyon járok apumékhoz.. mivel a mostoha anyám mindig szapulja, szidja anyumat meg az anyai nagymamámat pedig nem ismeri öket, holott anyum nembántja a mostoha anyámat.. ezt mondtam apumnak h nem járok oda mostmár. Mondtam neki: apu, nemfogok oda járni, találkozhatunk ha akarsz, meg irjunk messengeren.. erre apum; jóvan haggyá már, ha Izust nemszereted nemfogadod el akoor engem is szeress" de mondom apu mindig szapulja Izu anyumékat.. erre apum; jólvan kilenne már de nagy ember vagy 22 évesen, hadd mondja engedd el a füled mellett, ne legyél nagyképű 22 évesen fiacskám, vagy jössz ide mikor Izu itthon van vagy ha nem jössz akoor nem na szia" egyébként sose fizezett nekem gyerektartast sem ann92022. okt. 15. 16:05
1/17 anonim válasza:
Semmit. Felnőtt ember vagy, 22 évesen már értened kellene, hogy nem érdekled apádat. Ha eddig sem jártál hozzájuk, akkor nem lesz nagy veszteség szóba sem állni vele.
2/17 anonim válasza:
Sose fizetett gyerektartást az apád? Már csak ez miatt se tisztelném, de ha az élettársa ezek után szidná az anyámat, aki amúgy felnevelt apám segítsége nélkül is, akkor nem gondolkoznék azon, mit tegyek. Apád sajnos egy jellemtelen alak. Én a helyedben írnék neki egy öszefoglaló üzenetet, hogyan viselkedik egy valódi APA, de mivel ettől ő fényévekre van, viszlát.
3/17 anonim válasza:
Nem lehet valahogy ennek a kérdésnek az elolvasását meg nem történtté tenni az agyunkban? Pls help!
4/17 anonim válasza:
Megtanulsz vesszőt használni, az sokat segít. Ha apáddal nem is, az emberiséggel biztos, bár én is kitagadnám az ilyet. És akkor ez csak a fejléc, a kifejtést meg sem próbáltam elolvasni, féltem az idegeim.
5/17 anonim válasza:
Te szoktad ugyanezt kiírni ide havonta párszor?
6/17 anonim válasza:
De hát tiszteletben tartja. Mondta, hogy ha mész, mész, ha nem, nem. Mi a gond? Miért mennél oda ahol mindegy, hogy mész vagy sem?
7/17 anonim válasza:
Nem vagy köteles elfogadni apád barátnőjét. Apádnak meg jó sok esze van, hogy fontosabb a P*nci mint a saját gyereke. Kezét foghat az én apámmal.
8/17 anonim válasza:
A gyerektartast nem is neked fogja fizetni.
Amugy meg ezek utan meg azon gondolkodsz, hogy mit tegyel? Ne mar... 🤦♀️
9/17 anonim válasza:
22 évesen? Azért ott máshol vannak a gondok ha 22 évesen még nem nőtt fel valaki.
10/17 anonim válasza:
"sose fizezett nekem gyerektartast sem "
Az bűncselekmény amúgy.
Nem értem az embereket, mért hagynak futni bűnözőket.
Ne akarjál jóban lenni vele, ártalmas ő neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!