Mit tegyek ha apám, nem tartja tiszteletben döntésemet?
Dobd vissza a labdát apádnak, hogy te megmondtad amit megmondtál ha találkozni óhajt veled, akkor ez és ez a módja, döntsön, mivel ő is felnőtt ember!
Nincs szüksége arra, hogy más szoknyája mögé bújjon.
Menjetek el meccsre, ha másnem oda már csaknem követi az aszony :D
Előző voltam...
Ugyanez volt nálunk is. Pontosan.
Csomó időbe telt, mire elfogadtam, hogy neki az "új család" a fontos, aztán 25 voltam, amikor egy régi sérelmet felhánytorgatott, amiben persze én voltam a szr-alak, mostohaanyu meg a szent.
Na, akkor kinyitottam a számat, és szépen elmagyaráztam neki - nem kiabálva, de emelt hangon -, hogy a kedves nője miket mondott rólam, nekem, anyáról (nem él), négyszemközt, hogy apa még véletlenül se hallja meg...
Ő persze védte, úgyhogy végül tényleg összevitatkoztunk, de 2,5 óra kemény vita után csak megérttettem vele a saját álláspontomat, amit addig sohasem akart! meghallanni.
Azóta minden oké a kapcsolatunkban és nem erőlteti a mostohaanyámmal való pofavizitet.
"mostoha anyám mindig szapulja, szidja anyumat meg az anyai nagymamámat pedig nem ismeri öket"
És te mit szoktál tenni, hogyan szoktál reagálni, ha a jelenlétedben szidja őket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!