Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek anyaként rosszul...

Szerintetek anyaként rosszul képzeltem a helyzetet? Nem kellett volna rákérdeznem?

Figyelt kérdés
A lányom 22 éves és egyedül él Budapesten. Most meglátogattuk én és a férjem, 3 éjszakát töltünk itt, de nap közben elmegyünk általában várost nézni meg itteni barátokkal találkozni, meg ilyenek. Tegnap a lányom úgy ért haza, hogy autóval hozták, pedig amúgy tömegközlekedik, és egy férfi volt az, mivel kiszálltak elbúcsúzni, és azt nem láttám jól, hogy mit csináltak, mert takarásban volt, csak a vezetőoldali ajtót láttam, de ez egy szerintem vonzó és kicsit idősebb férfi volt. Mikor felért, kérdeztem, hogy ki volt az, erre annyit mondott, hogy csak egy barát, de kicsit így félvállról. És akkor megkérdeztem, hogy ugye nincsen viszonya egy házas férfival, mert nagyon úgy tűnt nekem. És akkor nagyon meglepődött és úgy mondta mintha ez nonszensz dolog lenne, hogy “ jézusom anyu, te ezt miből vontad le? Nem, semmi ilyenről nincs szó, de ha lenne is, ez magánügy.” Nekem nagyon hazugság szagú volt ez, de nem firtattam már, mert így is dühös volt, hogy az utcát figyeltem, és néztem, hogy ki az. Szerintetek hiba volt? Vagy jobban utána kéne mennem, hogy miket csinál? A férjem annyit mondott, hogy ha akarja, majd elmondja, hagyjam. De ezzel nem sokat segített. Ti mit gondoltok?

2022. okt. 27. 09:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
79%
Bőven nem gyerek már, szóval nem kéne ugy kezelni.
2022. okt. 27. 17:26
 22/32 anonim válasza:
81%
Lehet, hogy anyukának van tapasztalata szeretőzés terén. És ha így van, akkor jogos az aggodalom.
2022. okt. 28. 02:27
 23/32 anonim ***** válasza:
27%
Az első 4-5 válaszolónak üzenem, hogy hiába 22 éves egy lány, attól még az anyja aggódhat, hogy kivel kezdett el járni a gyereke. És nagyon jogos, hogy félti egy nős emberrel folytatott kapcsolattól!!! Pláne, ha annak esetleg gyereke is van! Nem kell feldúlni egy család életét!! Viszont többször nem kell ezt megemlíteni. Esetleg pár hónap után meg lehet újból kérdezni, mi van azzal az emberrel, aki akkor hazahozott, ha csak nem mutat be valakit addig.
2022. okt. 28. 15:22
 24/32 anonim ***** válasza:
71%
De 23, a kérdező csak kitalálta, hogy ez egy nős ember. A lanya egy szót sem mondott neki ilyesmiről.
2022. okt. 28. 19:17
 25/32 anonim ***** válasza:
69%
Az, hogy felnőtt egy 22 éves lány, az csak mostanában létezik, régen pont 22 év volt a felnőtté válás ideje. És az anyja nagyon jól teszi, hogy rajta tartja még a szeméz a lányán. Az első 7 válaszoló (aki valószínűleg egy személy) biztos semmilyen erkölcsi tartást nem kapott otthonról,ha így ki van akadva.
2022. okt. 28. 20:27
 26/32 anonim ***** válasza:
63%
szemét a lányán
2022. okt. 28. 20:27
 27/32 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem ezt a sok felháborodottat! Ha mondjuk a felnőtt lány vagy fiú mondjuk alkoholista, kábítós lenne, akkor is azt mondanák ezek a válaszolók, hogy felnőtt, mi köze hozzá az anyjának?
2022. okt. 28. 20:29
 28/32 anonim ***** válasza:
77%
24-es: nem állította, hogy te biztos egy nős emberrel jársz, csak megkérdezte, mert aggódik. Aggódni csak szabad!
2022. okt. 28. 20:32
 29/32 Savlekotő ***** válasza:
84%
Oda haza a 30 asok nemi életén házasságán, levegővételen is rajta a szülő szeme persze mert az ő házasságuk életük kalap szar sok esetben. Persze hogy fatigra megy a fiatalok házassága is ha a fél család benne van nyakig, vagy le koptatják az értelmesek a szülőket. Kettő az hogy ennyi életképtelen fiatal van pont amiatt van hogy 22 évesen 30 évesen is babakocsiba akarja anyu apu tolni őket megszabni mikor finghat kivel dughat.. Én vén vagyok, de sose a gyerekeim után kémkedtem volt sakát életünk nem is lasszóval kell be fognunk a gyerekeinket ünnep napon se.. Semmi közöd egy felnőtt nemi életéhez..
2022. okt. 28. 20:38
 30/32 anonim válasza:
31%

Én sem értem a sok felháborodást, mert ha az a helyzet, hogy a lány egyetemre jár és a szülők fizetik neki a lakást, kvázi ők tartják el, akkor van közük az életéhez. Persze nem azt mondom, hogy mindenbe bele kell szólni, ha valami nem tetszik, de azért érdeklődni lehet.

Mellesleg szerintem egy nős szerető sokkal jobb, mint nem megfelelő társaságba keveredni, vagy drogozni.

2022. okt. 28. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!