Szerintetek anyaként rosszul képzeltem a helyzetet? Nem kellett volna rákérdeznem?
"akkor megkérdeztem, hogy ugye nincsen viszonya egy házas férfival"
. Te beteg vagy... mégis honnan a francból jön ez?
Ha nem szeretnéd sűrűn látni, akkor jó úton haladsz.
És akkor megkérdeztem, hogy ugye nincsen viszonya egy házas férfival - én szerintem itt megköszöntem volna a látogatást és megkértelek volna, hogy a reggeli után leszel szíves hazamenni.
Általad elképzelt hülyeségek miatt kérdőre vonni és hazugsággal vádolni egy felnőtt nőt - hát, gratulálok.
Már ne is haragudj, de legrosszabb esetben is a lányod már nem csak hogy nagykorú felnőtt nő, hanem végzett diplomás lehet lassan, szóval legkésőbb ilyenkor állnak munkába azok is akik egyetemre járnak (hacsak nem orvos,ügyvéd, PhD vagy szélsőséges eset).
Magyarul azt akarom mondani, hogy feltehetőleg egy önálló kész nő, aki egyedül él és azt csinál amit akar. Neked mi közöd van hozzá, ha épp egy házas férfivel szexel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!