Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek anyaként rosszul...

Szerintetek anyaként rosszul képzeltem a helyzetet? Nem kellett volna rákérdeznem?

Figyelt kérdés
A lányom 22 éves és egyedül él Budapesten. Most meglátogattuk én és a férjem, 3 éjszakát töltünk itt, de nap közben elmegyünk általában várost nézni meg itteni barátokkal találkozni, meg ilyenek. Tegnap a lányom úgy ért haza, hogy autóval hozták, pedig amúgy tömegközlekedik, és egy férfi volt az, mivel kiszálltak elbúcsúzni, és azt nem láttám jól, hogy mit csináltak, mert takarásban volt, csak a vezetőoldali ajtót láttam, de ez egy szerintem vonzó és kicsit idősebb férfi volt. Mikor felért, kérdeztem, hogy ki volt az, erre annyit mondott, hogy csak egy barát, de kicsit így félvállról. És akkor megkérdeztem, hogy ugye nincsen viszonya egy házas férfival, mert nagyon úgy tűnt nekem. És akkor nagyon meglepődött és úgy mondta mintha ez nonszensz dolog lenne, hogy “ jézusom anyu, te ezt miből vontad le? Nem, semmi ilyenről nincs szó, de ha lenne is, ez magánügy.” Nekem nagyon hazugság szagú volt ez, de nem firtattam már, mert így is dühös volt, hogy az utcát figyeltem, és néztem, hogy ki az. Szerintetek hiba volt? Vagy jobban utána kéne mennem, hogy miket csinál? A férjem annyit mondott, hogy ha akarja, majd elmondja, hagyjam. De ezzel nem sokat segített. Ti mit gondoltok?

2022. okt. 27. 09:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%

"akkor megkérdeztem, hogy ugye nincsen viszonya egy házas férfival"

. Te beteg vagy... mégis honnan a francból jön ez?

Ha nem szeretnéd sűrűn látni, akkor jó úton haladsz.

2022. okt. 27. 09:57
 12/32 anonim ***** válasza:
94%

És akkor megkérdeztem, hogy ugye nincsen viszonya egy házas férfival - én szerintem itt megköszöntem volna a látogatást és megkértelek volna, hogy a reggeli után leszel szíves hazamenni.

Általad elképzelt hülyeségek miatt kérdőre vonni és hazugsággal vádolni egy felnőtt nőt - hát, gratulálok.

2022. okt. 27. 10:54
 13/32 anonim ***** válasza:
91%
6-os, ez még egy regénynek is borzalmasan elcsépelt lenne - ennyi szóismétléssel pedig inkább ne próbálkozzon :D
2022. okt. 27. 10:56
 14/32 anonim ***** válasza:
92%

Már ne is haragudj, de legrosszabb esetben is a lányod már nem csak hogy nagykorú felnőtt nő, hanem végzett diplomás lehet lassan, szóval legkésőbb ilyenkor állnak munkába azok is akik egyetemre járnak (hacsak nem orvos,ügyvéd, PhD vagy szélsőséges eset).

Magyarul azt akarom mondani, hogy feltehetőleg egy önálló kész nő, aki egyedül él és azt csinál amit akar. Neked mi közöd van hozzá, ha épp egy házas férfivel szexel?

2022. okt. 27. 11:01
 15/32 Savlekotő ***** válasza:
87%
Talán szexelni kéne akkor nem a 22 éves lányunk nemi életén vitus táncolnánk..
2022. okt. 27. 11:33
 16/32 anonim ***** válasza:
12%
Na, pl. ezt nézd meg: [link]
2022. okt. 27. 12:02
 17/32 anonim ***** válasza:
93%
Férjednek van igaza!
2022. okt. 27. 12:16
 18/32 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem nem csinaltal olyan szornyu dolgot mint ahogy itt eloadjak, de valoban nem feltetlenul ratok tartozik.
2022. okt. 27. 13:44
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Persze, ez önmagában egy kis baki, szóval azért ne ásd el magad! 10# voltam.
2022. okt. 27. 13:51
 20/32 anonim ***** válasza:
19%
Addig semmi gond, amíg rá nem pakolja a csontokat a húsra :D
2022. okt. 27. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!