A mostani fiataloknál(20-30) melyik a jellemzőbb otthon maradnak a szülőknél vagy amint lehet elköltöznek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 18:19
11/22 anonim válasza:
10: vagy kiteszik őket és "oldd meg fiam" program van. Igaz, ezzel lehet a legjobban önállóságra nevelni, de hatalmas károkat is lehet okozni vele.
12/22 anonim válasza:
Nem szeretnék konkrét neveket sorolni, de ismert menő élsportolók, színészek is együtt laknak a szintén híres szüleikkel, mert olyan házakban élnek, hogy kényelmesen elfér akár három generáció is.
13/22 anonim válasza:
12: ez is sokat számít. Nem mindegy, hogy egy 20 négyzetméteres panellakásban marad otthon a gyerek két szülővel, vagy van egy külön emelete, ami 3x akkora, mint egy panellakás.
14/22 anonim válasza:
Azért országot se lenne rosz megadni... Nem mindegy, hogy Olaszországra vagy valamelyik Észak-európai országra vagy kíváncsi.
15/22 anonim válasza:
14: nyílván magyarországra gondol... Ha nem akkor írta volna.
16/22 anonim válasza:
Gondolom, hogy Magyarországról van szó. Egy magyar oldalon ez a természetes.
17/22 anonim válasza:
Ez sokmindentől függ. 30 éves vagyok és 20 évesen elköltöztem otthonról. Egyetemre mentem, és így nem volt más választásom. Kollégiumban laktam, aminek a költségét ösztöndíjból fedeztem. Anyagilag csak minimálisan tudtak támogatni otthonról, de étellel pl jól el voltam látva. Anya megfőzött többfélét és vittem magammal a koliba, és egy hétig azokat ettem. Ez is nagy segítség volt, hogy a kajára nem feltétlen kellett költenem. Később, amint kevesebb lett az órám már el tudtam vállalni különféle munkákat és így fokozatosan önállóvá váltam. De egyetem mellett dolgozni nagy kihívás volt. Kényelmesebb lett volna otthon maradni, de akkor egyetemre nem lett volna esélyem.
18/22 anonim válasza:
Is-is, szerintem ez nem nagyon változott az utobbi években.
19/22 anonim válasza:
Családfüggő. Az én szüleimmel nem akarnátok együtt lakni.
20/22 Savlekotő válasza:
Sokan inkább mennének hajléktalan szállóra mint haza, annak oka van ha vki mondjuk el tűnik a szülők életéből és minden vágya már 10 évesen hogy 18 legyen hogy leléphessen mielőbb mondjuk vallás sérültéktől, az meg mindent mutat ha adott családban 3 gyerek is el párolog és vissza se néznek inkább dolgoznak többet v lemondanak sok mindenről csak haza ne kelljen menni lakni. Ahol normális a szülő ott a gyereket később nem kell tejes dobozra rakni rokon tartásért perelni lasszóval kergetni Karácsonykor.. Normális intelligens szülővel meg simán együtt lehet lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!