Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, aki nem járt...

Girlll3 kérdése:

Van itt olyan, aki nem járt haza sokáig? Akár évekig is.

Figyelt kérdés
Én nem mentem. Most meg megszólnak, hogy hogy tehettem. Közben sokáig nem volt munkám és nagyon beteg is voltam. Azzal a kutya se foglalkozott, csak azzal, hogy csak hazatelefonáltam és sokat panaszkodtam a telefonba. Tetejébe, mikor lejártam, én nem láttam azt a hú, de nagy örömöt, mikor kérdeztem, hogy hiányzom, nem mondott semmit a rokonom. Mindenki azzal foglalkozott csak, hogy ez a rokonom, aki felnevelt, milyen nehéz neki, azzal nem, hogy nekem is k... va nehéz. Mind lelkileg, mind testileg beteg lettem ebben a családban. Más is járt már így, hogy megszólják? Egyáltalán nem voltam boldog, mégse érdekelt senkit, csak a rokonom.

2022. szept. 10. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem is megszólnak, de pont lesz@rom, én nem megyek vissza többet és pont.
2022. szept. 10. 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
10 éve nem voltam otthon. Nem érdekel, hogy ki mit gondol. Oka van ennek. Ők jöhetnek előre megbeszélt időpontban. Ha nem tetszik a rendszer, változtass rajta úgy, hogy jobb legyen neked. Mindenki a saját életéért felelős, nem mások érzelmei és gondolatai alapján fogom élni az életemet.
2022. szept. 10. 10:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Már elhunyt, akihez ritkásan jártam le. De azóta mindenki engem szól meg, holott azt senki le se carta velem mi van.
2022. szept. 10. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el az egész sztorit ebben az esetben. Semmi joguk döntéseket hozni helyetted. Káráljanak egymás közt, te meg nyugodtan maradj ki belőle.
2022. szept. 10. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi nem fekete, vagy fehér. Mivel nem fejted ki bővebben, kikről is van szó, csak azt írod, "rokonom", nehéz erről véleményt mondani. Jogilag csak a szüleid lettek volna felelősek érted, de mivel úgy tűnik, nem róluk írsz, így kívülállók nem fogják átlátni azokat az érzelmi szálakat, amik alapján te véleményt vársz itt a kapcsolattartásodról.

Kevés az információ ahhoz, hogy valós képet kapj, mi lett volna a társadalmilag elfogadott viselkedés a helyzetedben.

2022. szept. 10. 10:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem zavarta őket akkor nem jogos a megszólás.
2022. szept. 10. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.