35 évesen haza szeretnék költözni a szülői házba, ahol édesanyám egyedül él. Mennyit szokás manapság beleadni a közösbe? Egy 3000 fős, a semmi közepén lévő faluról van szó. Akik otthon éltek, mennyit fizettek a szülőknek havonta?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 14:52
1/29 anonim válasza:
Minden rezsi felét plusz olyan havi 50 ezer bevásárlásra a mai árakat nézve.
2/29 anonim válasza:
A rezsi rád esö részét (ebben az esetben a felét), meg a havi ellátásodat - kaja, háztartási szerek, alapkozmetika - is illik fizetni, ez 6080 ezer ft legalább.
4/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én is olyan 70-80-ra lőttem be így látatlanban.
2022. júl. 5. 15:07
5/29 anonim válasza:
70-80 PLUSZ a fele rezsi, remélem, így értetted!
6/29 anonim válasza:
Egyszerű, beköltözöl, összeszámoljátok mennyi az anyni, és felét akkor kifizeted
7/29 anonim válasza:
Akik írják ezeket a rezsin felül 50-60-80-akat miért gondolják, hogy visszaköltözik a szülői házba és mostantól az anyja fog főzni rá, az anyja fogja venni az ételt neki is?
Én is otthon élek, de magamnak vásárolok be és főzök is, ezért nem kell beleadnom semmit az ételekbe. Hiszen magamnak veszem a sajátomat. A wc papír, tisztítószerek árának FELE (vagyis nálunk harmada, mert hárman vagyunk) pedig nem havi 50-80 ezerbe kerülnek.
8/29 anonim válasza:
Ezt anyukáddal kéne meg beszélni szerintem, ő tudja, mi mennyi neki.
9/29 anonim válasza:
Én nem bérelném a lakást, hanem pl elmennék vásárolni. A tezsi vállalása xarháziság a mai árak mellett.
10/29 A kérdező kommentje:
7-es
Én is így gondolom.
Azért az a rezsi fele meg 70-80 ezer kicsit erősnek tűnik.
De igen megbeszélem vele is, csak mivel ismerem, Ő kerek 0 forintot fog mondani. Azt meg azért csak nem szeretném...
2022. júl. 5. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!