Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálják ezt velem a...

Miért csinálják ezt velem a szüleim? Mit tegyek ellene? 16f

Figyelt kérdés
Egész nyáron nekem kellett végezni a házimunkát, míg 12 éves húgom és 10 éves öcsém azt csinálhatott, amit csak akart. Nekem kellett mindennap megteríteni, leszedni az asztalt, felmosni, felseperni, az evőeszközöket elmosogatni, a ruhákat berakni a mosógépbe, kiteregetni stb. A fennmaradó időmben pedig tanulnom kellett a szobámban. Azt mondták, ez a büntetésem az évvégi fizika 3-asomért. De közben az összes többi tantárgyból 5-ös lettem, a tesóim pedig több tárgyból is 4-esek. De mivel mindkét szülőm fizikatanár, őket csak ez érdekli valószínűleg.

2022. okt. 25. 15:02
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
77%

Bocsi, ezt biztosan nekem szantad 30-as? Szerintem nem :)

Mert en nem irtam eddig sehol, hogy tuti kamu. Most is csak azert emlitettem meg, hogy HA igaz, mert mar a tobbiek elbizonytalanitottak :)

A masoknak intezd kerlek a kedves szavaidat, ne nekem, mert nem en irtam ilyesmi hozzaszolasokat 😘

2022. okt. 25. 16:38
 32/46 anonim ***** válasza:
8%

Hálát adhatsz a sorsnak, hogy az intellektuálisan legvonzóbb szakterületet alapjait a szüleid segítségével sajátíthatod el. Mivel akarsz foglalkozni az életben - teológiával?

Engem csak a kvrva templomba járatással baxtattak, ezért lettem fizikus. A mérnök apám úgy megbutult a vallástól, hogy a középsulis matekban sem tudott már a segítségemre lenni, meg azt sem tudta, hogy mi a hő és hőmérséklet között a különbség. Én voltam a "tiszteletlen seggfej pulya", hogy ezért lehülyéztem!

2022. okt. 25. 16:39
 33/46 anonim ***** válasza:
7%
#31 Nyugodtan magára veheti mindenki, aki kamut óbégat.
2022. okt. 25. 16:39
 34/46 anonim ***** válasza:
29%

33-as, ha azt vesszuk, egy orbitalis nagy kamu volt az egesz szoveg, amit a kerdezo idehanyt a kerdesben, ugyhogy obegass csak tovabb te, nincs igazad :D

Mi volt a nagy buntetes? Hogy neha leult fizikat gyakorolni a szulokkel meg be kellett segitenie a hazimunkaba?

Hat oda ne rohanjak. Ezert kell itt vinnyogni? Nevetseges tinihiszti, csak a szokasos.

A hazimunka annyira alap dolog lenne, de ezt a szulok basztak el, mert nem vontak be a gyerekeket gondolom eddig se, aztan a kerdezo meg belehalt egy kis mosogatasba meg takaritasba, mert nincs hozzaszokva. Nagy kar, kene pedig, a szulok nem cseledek.

2022. okt. 25. 16:47
 35/46 anonim ***** válasza:
46%
Ha minden másból ötös vagy, akkor valószínűleg eszed is van és lusta sem vagy, nem nagy ügy egy hármas. Fizikából meg kémiából mindig rossz jegyeim voltak, pedig van hozzá érzékem, csak annyira nem mélyültem el az anyagban, mint kellett volna. Van két diplomám jól keresek, és a hétköznapokban szükséges fizikát teljesen értem.
2022. okt. 25. 17:09
 36/46 anonim ***** válasza:
29%

Azért kell nekik gyerek, hogy valakin levezethessék a beteges frusztrációikat, mert baromi sokan élvezik, ha megtaposhatják a gyerekeiket.

Az meg, hogy ekkora különbséget tesznek köztük, súlyos következményekkel fog járni a későbbiekben. Egy sz*ros 3-asról beszélünk, nem pedig bukásról. A többség éppen csak kis**geli kettessel a reál tárgyakat.

Egyébként kérdező, ha valamit rád erőszakolnak, amit nem akarsz, akkor azt jó sz*rul kell csinálni, hogy legközelebb eszükbe se jusson rád bízni.

2022. okt. 25. 17:19
 37/46 anonim ***** válasza:
30%
Legközelebb tanulj jobban.
2022. okt. 25. 17:20
 38/46 anonim ***** válasza:
72%

Sajnos sok szülő nem érti meg,hogy nem attól leszel sikeres,ha mindenből 5-ös vagy,főleg az alapfokú oktatás egy 0.

Én kitűnő voltam,mégsem vittem semmire.

Szorongó,szociális fóbiával,egyből kiszűri egy HR-es,hogy milyen vagy állásinterjún.

+Kapcsolatok nélkül nem kerülsz be sehová.

Szorgalommal lehetsz tanár,de abból megélni nem fogsz.

2022. okt. 25. 18:22
 39/46 anonim ***** válasza:
68%
Meg ne haljál már. Én mindig kitűnő voltam, aztán egész nyáron ganézhattam a családi panziót. Sehova sem mehettem, a barátságaim rendszeresen tönkrementek emiatt, és még egy köszönömöt se kaptam, nem hogy mást. Az otthoni házimunka már lófütty volt ehhez képest. Akkor ha büntit kaptam volna, az milyen lett volna?
2022. okt. 26. 03:14
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos sok szülő nem érti meg,hogy nem attól leszel sikeres,ha mindenből 5-ös vagy,főleg az alapfokú oktatás egy 0.

Én kitűnő voltam,mégsem vittem semmire.

Szorongó,szociális fóbiával," - Dettó ugyanez. Mintha én írtam volna.

2022. okt. 26. 03:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!