Miért csinálják ezt velem a szüleim? Mit tegyek ellene? 16f
Bocsi, ezt biztosan nekem szantad 30-as? Szerintem nem :)
Mert en nem irtam eddig sehol, hogy tuti kamu. Most is csak azert emlitettem meg, hogy HA igaz, mert mar a tobbiek elbizonytalanitottak :)
A masoknak intezd kerlek a kedves szavaidat, ne nekem, mert nem en irtam ilyesmi hozzaszolasokat 😘
Hálát adhatsz a sorsnak, hogy az intellektuálisan legvonzóbb szakterületet alapjait a szüleid segítségével sajátíthatod el. Mivel akarsz foglalkozni az életben - teológiával?
Engem csak a kvrva templomba járatással baxtattak, ezért lettem fizikus. A mérnök apám úgy megbutult a vallástól, hogy a középsulis matekban sem tudott már a segítségemre lenni, meg azt sem tudta, hogy mi a hő és hőmérséklet között a különbség. Én voltam a "tiszteletlen seggfej pulya", hogy ezért lehülyéztem!
33-as, ha azt vesszuk, egy orbitalis nagy kamu volt az egesz szoveg, amit a kerdezo idehanyt a kerdesben, ugyhogy obegass csak tovabb te, nincs igazad :D
Mi volt a nagy buntetes? Hogy neha leult fizikat gyakorolni a szulokkel meg be kellett segitenie a hazimunkaba?
Hat oda ne rohanjak. Ezert kell itt vinnyogni? Nevetseges tinihiszti, csak a szokasos.
A hazimunka annyira alap dolog lenne, de ezt a szulok basztak el, mert nem vontak be a gyerekeket gondolom eddig se, aztan a kerdezo meg belehalt egy kis mosogatasba meg takaritasba, mert nincs hozzaszokva. Nagy kar, kene pedig, a szulok nem cseledek.
Azért kell nekik gyerek, hogy valakin levezethessék a beteges frusztrációikat, mert baromi sokan élvezik, ha megtaposhatják a gyerekeiket.
Az meg, hogy ekkora különbséget tesznek köztük, súlyos következményekkel fog járni a későbbiekben. Egy sz*ros 3-asról beszélünk, nem pedig bukásról. A többség éppen csak kis**geli kettessel a reál tárgyakat.
Egyébként kérdező, ha valamit rád erőszakolnak, amit nem akarsz, akkor azt jó sz*rul kell csinálni, hogy legközelebb eszükbe se jusson rád bízni.
Sajnos sok szülő nem érti meg,hogy nem attól leszel sikeres,ha mindenből 5-ös vagy,főleg az alapfokú oktatás egy 0.
Én kitűnő voltam,mégsem vittem semmire.
Szorongó,szociális fóbiával,egyből kiszűri egy HR-es,hogy milyen vagy állásinterjún.
+Kapcsolatok nélkül nem kerülsz be sehová.
Szorgalommal lehetsz tanár,de abból megélni nem fogsz.
"Sajnos sok szülő nem érti meg,hogy nem attól leszel sikeres,ha mindenből 5-ös vagy,főleg az alapfokú oktatás egy 0.
Én kitűnő voltam,mégsem vittem semmire.
Szorongó,szociális fóbiával," - Dettó ugyanez. Mintha én írtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!