Miért csinálják ezt szüleim?
Tudják hogy nagyon nem érdekel a parfümök, sminkek és műkörmök világa. Ezzel foglalkozik szüleim üzlete,amit tesóm szeret csinálni én nem. De benne ragadtam az egészben mivel munka van de nem idegennek akarják a pénzt adni, meg a sajátod csináljátok...
Főiskoláskent azt mondták h ésszel dolgozz, de mikor helyet kellett volna keresni akkor jött a nem kell az, ott az üzlet csináljatok..
Sokszor kérdés nélkül döntötték el h te mit csinálsz, mintha megbeszélték volna velem.
Azt mondják h én úgyse tudom mit akarok, de hiába mondom most se érdekli őket,pláne apám.
Ő egy percet nem állt a pult mögött, de tudja osztani az észt, sok munka van de ő azt csinálja amit szeret és ő" helyette is dolgozni kell",hogy tudjon menni a másik helyre. A másik mit akar lényegtelen..
Tény nem vagyok könnyű helyzetben, mert jogsim nem lehet, az egyik szemem vak, a másikra 10%ot látok.
De mikor azt mondtam h ilyen feltételekkel mondja mi lenne a munkája nem jött válasz de előtte tudta folyamatosan a fejemhez vágni h ő 14évesen tudta.. mondom igen ha egészséges lennék én is tudnám.. 35f
Nem vagy konnyu helyzetben a latasserules miatt, el se tudom kepzelni, hogy milyen lehet.
Azonban en szuloi oldalrol annyit mondanek, hogyha a gyerekem 35 evesen meg mindig csak almodozik es tervezget, es talan ez mar a 100. ujabb terv, amit meg akar valositani, valoszinuleg en se vennem komolyan..
Az is egyfajta tamogatas, hogy munkat adnak neked.
Viszont en nem koteleznem a gyereket semmire, menjen, csinaljon azt, amit akar, de sajat penzbol lehetoleg.
Ha van felretett penzed, megengedheted magadnak, akkor menj, probalj szerencset, nem tarthatnak vissza, nem vagy mar tini. Majd rajonnek, hogy kenytelenek embert felvenni, ha nem akarnak belefulladni a munkaba. Es fel is fognak venni, ha mar muszaj lesz nekik.
Fősulit megcsináltam , de egy percet nem használtam a tudásom, mert " ne menj munkahelyre ítt az üzletben dolgozzatok, magatoknak csináljátok"
Ez már 10éve tehát a diplomám semmit ér mert tapasztalatom nincs gyakorlatom se
Szerintem túlságosan féltettek-befolyásoltak, hogy "ne csinálj semmit", ugyanakkor a piszkálás az meg megy...
Egyébként az ilyen "ennyi idősen már lakásodnak kellene lennie" típusú okításokkal ne foglalkozz, én tudom milyen nehéz az élet fogyatékossággal élőként, pláne ilyen ingatlanárak mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!