Miért csinálják ezt velem a szüleim? Mit tegyek ellene? 16f
#19: árulkodó stilisztikai jegyekből.
Egy értelmes, személyesen érintett 16 éves kb. ezt írná le: "Mindkét szülőm fizikatanár, ezért hiába voltam majdnem színötös, az egyetlen fizika hármasom miatt a szüleim egész nyáron velem csináltatták a házimunkát".
Ehelyett ő felvezette hamupipőke klasszikus meséjének nyomán, hogy mekkora kivételezés van, és szinte csak csattanóként vetette oda, hogy mindkét szülője fizikai tanár. Ezzel az a gond, hogy
1. ez messze nem mellékes, hanem az egész kiváltója elvileg ez
2. eléggé kuriózum, ha valakinek mindkét szülője fizikatanár, gondolom, ezt nem kell magyarázni
Meg ha igaz is a sztori, ezeknel a kerdeseknel mindig kettovel el kell osztani azt, amit a sertett tini allit :)
Ilyenkor 99%-ban az a cel, hogy vele egyutt szidjuk a szarszemet rohadt szuloket.
Aztan a vegen kiderul sokszor, hogy megse egeszen ugy tortent a dolog, ahogy o allitja.
Na tessek, errol beszeltem a 27-es valaszomban, csak akkor meg nem lattam a kerdezoet... 🙈😄
Lottoznom kene, a jovobe latok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!