Mit lehet tenni a korlátozos szülőkkel?
30
Honnan tudod mióta dolgozik? Mennyit keres?
31es, ha már a szakmunkás minimálbért megkeresi, ha három hónapja is dolgozik nehogy már ne tudjon összespórolni 200 ezret, otthon lakva. Gondolom otthon egy fillért se rak le. Ha a pasival költözne az is fizesse a kaució és az albérlet felét.
Ha olyan rossz otthon lépek és nem vergődök. Inkább bérelek egy szobát.
Szerinted nekünk mennyi volt az albérlet 200 ezer?
Csak a kaució volt 345 ezer + rezsi 60 ezer
34es még jó hogy fizetnetek kellett...azért mert albérltre gyűjtöttetek még semmit nem adtak igyen a boltban.
Gondolom a kis hisztis otthon is előadja ezt és nem fizet semmit.
33as nem kell kastélyt bérelni. Én Budán bérelek 32nm-es lakást 120 ért plusz 20 ezer a rezsim közös költséggel.
Kérdező, a 25-ben azt kérdeztem, miért mész haza.
Erre valami egészen más választ kaptam. Felelnél a kérdésre? Nagy vagy, felnőtt vagy, önálló akarsz lenni a pasikáddal. Erre hazacsullankodsz, mert éhet vagy és koszos a ruhád? Döntsük már el, megvan minden feltétel ahhoz, hogy felnőttesdik játszadozz... Mert szerintem nincs.
Teljesen mindegy, bárkit bezárni! bűncselekmény.
Mivan, hogyha kigyullad a lakás, vagy bármi? MEghal odabenn.
#27: miből vennék le másképp, ha nem írtad le...??? 18évesen nem evidens, hogy egy gyerek dolgozik... Hisz a legtöbben eleve 19 évesek, mire leérettségiznek...
Ha leírtad volna, nem lett volna spekuláció.
De még most is ködösítesz, mert se szakmát, se fizetésről nem írsz egy betűt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!