Megjelent "apukát", hogy lehet leszerelni?
A lányom 9 éves lesz. 1 éves volt mikor az apja elhagyott minket, külföldre költözött. 2 éves volt, mikor megismertem a már férjem. Őt tekinti és hívja is apának.
Az igazi apjára nem is emlékszik, 2 éves volt mikor utoljára látta. Azóta is nem kereste őt, én meg nem beszéltem róla. Tudja, hogy nem a vérszerinti apja a férjem.
Na de az igazi apuka 2 hónapja haza költözött. Most elkezdett írogatni, hogy akarja látni a lányom. Én se akarom és a lányom se. Egy vadidegen számára.
Eddig nem is válaszoltam az üzenetekre. A 8 év alatt bármi gond volt, én nem tudtam volna neki szólni mert le voltam tiltva. A teljes felügyeleti jog az enyém. Az egész bírósági döntés is ő nélküle született meg.
Hogy tudom leszerelni és kikerülni azt, hogy ne kelljen a lányomnak találkoznia vele?
21!
De, lehet. Az anya férje házastársi örökbefogadással örökbe fogadhatja a gyereket. Nyilván ez is eleve csak ott merülhet fel, ahol a verszeinti apuka amúgy xarik q gyerekre.
Ebben a videóban (link: lásd lent 45:40-nél) Doszpot Evelin elmondja, hogy a 16 éves első házasságából született lányát hogyan fogadta örökbe a második férje (Doszpot Péter), úgy hogy él a lány biológiai apja (18 éves korig lehet megtenni, de alá kell íratni egy nyilatkozatot a biológiai apával).
A bíróság mindíg a gyerek érdekeit nézi!
Azt nem nehéz bizonyítani, hogy a gyerek 9 évesen azt se tudja ki ez, és azt sem, hogy a szülői kötelezettségét nem teljesítette a vérszerinti apa, innentől gyakorlatilag hallgatólagosan de lemondott a gyerekéről...
Be kell vonni egy szakértőt aki szakvéleményt ad arról, hogy amennyiben az eddigi 9 év alatt történtek után a láthatási jogot nem vonják meg a vérszerinti apától, az a gyermeket traumatizálhatja és lelki fejlődésében károkat okozhat, továbbé egy nyilatkozat sem ártana a jelenlegi nevelőapától, hogy a nevére venné a gyereket!
Látom, beindult az apa(férfi)gyülölő kommandó...
"a láthatási jogot nem vonják meg a vérszerinti apától, az a gyermeket traumatizálhatja és lelki fejlődésében károkat okozhat"
Azért ne "vicceljünk" már. Traumatizál egy 9 évest, hogy heti x órát el kell lennie egy "idegen" társaságában...
27 én is pasi vagyok, nincs itt semmi gyűlölet!
De a gyerek azé aki felneveli, különben minek?
Gondold már át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!