A fiam sose lesz férfi?
Figyelt kérdés
Nyáron dolgozni hívtam, nem jött.
Nem sportol, nem edz, max tanul meg telefonozik és gépezik.
Egy barátnője se volt, a haverokkal nem találkozik.
Egy nádszál vékony 17 éves gyerek, én ennyi idősen apámmal dolgoztam, sportoltam és több csajom volt mint ahány éves vagyok!
Sose lesz belőle férfi "a sport unalmas" "Van jobb dolgom" "ráérek még a munkával" Ráakarom venni a sportra legalább, hogy izmosodjon csak azért is!
Akinek hasonló problémája volt tudna tanácsot adni?
2022. okt. 14. 19:48
22/26 anonim válasza:
Öcsém 29 és életében nem volt csaja :D
Másik öcsém 23, nádszávékony - tényleg az, és 20 évesen lett az első nője.
Én 21 évesen kaptam az első csókomat, és 24 voltam, amikor lefeküdtem az akkori barátommal, mi a probléma?
23/26 anonim válasza:
De, lesz. Neked viszont már semmi esélyed.
24/26 anonim válasza:
Nagyon furcsa elképzeléseid vannak arról, hogy mit jelent az, hogy "férfi"...
25/26 anonim válasza:
Igazából lehetne rosszabb is, pl ha annyira életképtelen lenne hogy a legjobb szórakozása béna trollkodás lenne... :)
26/26 anonim válasza:
Szerintem ez nem normális dolog. Én kb 13 éves koromig voltam ilyen (folyton csak tanultam és gépeztem), de utána valami átbillent és megláttam ,hogy ez így nem lesz jó a jövőmre nézve, nehéz volt nem csak fejben hanem tettekben is átálni. Most 15 vagyok de még most is néha egy-egy napom csak ezzel megy el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!