Csak erre a 2-valasztásra lehet szavazni, nincs Ha...
2022. aug. 18. 17:37
2/25 anonim válasza:
Hülyeség a kérdés, mert az életképtelen csórót bármikor elhagyhatja a csaja és valószínűnek tartanám hogy a napjaik meg vannak számlálva. Ráadásul biztos irritálna a proli csaj, aki nem talál a csóró fiamtól jobbat.
A gazdag és sikeresnek meg akkor sincs oka "boldogtalannak" lenni ha épp egyedülálló, mert van pénze a hobbijaira, szórakozásra. És egy sikeres, szorgalmas, ambíciózus férfi márcsak azért is bármikor talál barátnőt mert többet tud adni magára. És nyílván egy műveltebb, normálisabb nőt, akit én is tudnék kedvelni.
Úgyhogy a 2.
2022. aug. 18. 17:45
3/25 anonim válasza:
Inkább legyen szegény-de boldogan.
2022. aug. 18. 17:45
4/25 anonim válasza:
Alapból az első opciónak, de:
A boldogság és párkapcsolat könnyebben megjön, mint a saját ház, autó, jó munka.
Szóval sarkítottnak és irreálisnak találom a kérdést.
2022. aug. 18. 17:46
5/25 anonim válasza:
Én soha nem is értettem az ilyesfajta kérdéseket. Igen, lehet szomorúnak lenni egy zsák húszezres társaságában egy thaiföldi nyaralóban, de ezen könnyen lehet javítani, mondjuk egy párkapcsolattal.
2022. aug. 18. 17:48
6/25 A kérdező kommentje:
#5 hogyan javít rajta könnyebb ha párkapcsolat terén analfabéta,nem tudott kialakítani normális emberi kapcsolatokat sem,mert a munkájának él
2022. aug. 18. 18:16
7/25 anonim válasza:
Én egyiknek sem, ha ennyire nincs pénze lakjon velünk és ne albérletbe, de annak sem örülnék ha boldogtalan lenne
2022. aug. 18. 18:16
8/25 A kérdező kommentje:
#2 az ha valaki albérletben lakik az már életképtelen csóró annak ellenére,hogy emberileg normális és van munkája
2022. aug. 18. 18:17
9/25 anonim válasza:
Hülyeség a kérdés, mindig van más. Nem, nem örülnék hogy felnőtt létére nekem kéne támogatni. Ne költözzön míg nem tud megállni a lábán. Az meg hülyeség hogy pénzes és hú de boldogtalan- ebben az esetben pszichológust javasolnék neki, derítsék ki az okát - és utána remélhetőleg elégedetten fogja élvezni azt amit megteremtett. És hogy a realitás talaján maradjunk: igen valószínűtlen hogy egy sikeres férfira ne ragadjanak a nők. Vagy pasik ha meleg.
2022. aug. 18. 18:17
10/25 anonim válasza:
Ha munkamániás éd nem tud emberi kapcsolatokat kialakítani, el tud menni pszichológushoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!