Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyiknek örülnétek ti szülők?

Melyiknek örülnétek ti szülők?

Figyelt kérdés

1. A Fiad napról napra él, albérletben, szerény körülmények között és néha pénzzel kell támogatnod,de boldog és van egy barátnője

2. A Fiad sikeres tele pénzzel van autó, lakás,de boldogtalan és nincs senkije

2022. aug. 18. 17:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Saját bőrömön tapasztaltam mindkettőt. Szar, mikor egyedül vagyok, vagy nincs kivel beszélni. De inkább ez minthogy a túlélésért küzdjek nap mint nap.

Soha az életbe nem akarok annyira szegény lenni hogy napról napra éljek...

Szóval 2.

2022. aug. 18. 20:02
 22/25 anonim ***** válasza:
11%

2

Jól leszedném pénzel

2022. aug. 18. 20:38
 23/25 anonim ***** válasza:
83%

"...napról napra él, albérletben, szerény körülmények között és néha pénzzel kell támogatnod,de boldog"

Mint egy népmese b+ a szegény szabólegényről! :D

Rögtön rárohadna az fene nagy boldogság, mihelyt nem támogatnátok pénzzel és rászakadna az élet, minden terhével!

Így könnyű!

Az 1-t nem hagyjátok felnőni, felelősséget vállalni a saját életéért, egy csóró lúzer, aki kefélget egy színvonaltalan, igénytelen nőt és a 2-es miatt aggódsz?

2022. aug. 18. 20:51
 24/25 anonim ***** válasza:
85%
Inkább a 2., mert azon én még tudok segíteni, hogy legyen valakije. :)
2022. aug. 18. 20:58
 25/25 anonim ***** válasza:
82%
Felnőtt emberként a saját döntése milyen életet szeretne élni.
2022. aug. 18. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!