Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyiknek örülnétek ti szülők?

Melyiknek örülnétek ti szülők?

Figyelt kérdés

1. A Fiad napról napra él, albérletben, szerény körülmények között és néha pénzzel kell támogatnod,de boldog és van egy barátnője

2. A Fiad sikeres tele pénzzel van autó, lakás,de boldogtalan és nincs senkije

2022. aug. 18. 17:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%
2 fiam van. Mindenképpen legyen boldog a gyermekem! Semmi sem fontos, segítenénk mindenben, de ne legyen boldogtalan és magányos, bár önálló. Önállóan gazdagon is letojhat, meg akkor is ha segítek. A családi kötelék erősségét és fontosságát, a család szeretetét nevelem a gyerekeimbe, nem azt hogy a pénzt hajszolja.
2022. aug. 18. 18:34
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

És miután a szülő meghal, egyes opció esetében majd a gyerek költözik a híd alá, vagy netán a madarak elől csipegeti a szárazkenyeret, mert nem tud kitől pénzt kapni?

Ha csak a barátnőtől függ a boldogság, a kettes opció. Az ember lehet még boldog, de ilyen mélyszegénységből a leírtak alapján a "gyerek" nem mászna ki, sőt hamarabb halna. Ha van pénze, van lakása, van kismillió esélye, hogy kipróbálja magát különböző dolgokban, nem állja útját a pénz (egy bizonyos határig).

2022. aug. 18. 18:36
 13/25 A kérdező kommentje:
De nem akar elmenni pszichológushoz akárhogy próbálunk rajta segíteni
2022. aug. 18. 18:51
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
Na mi van, fikcióból már valóság lett?
2022. aug. 18. 18:53
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

Én azt nem értem az 1 opciónál minek van benne a "néha pénzzel kell támogatnod"??

Krva sokan vagyunk így és nem kell támogatniuk pedig pénz az tényleg nincs.

2022. aug. 18. 18:55
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

"...nem tudott kialakítani normális emberi kapcsolatokat sem,mert a munkájának él"

Talán nem is akart, mert ha a munkájának él, akkor az teszi boldoggá!

Miért kell minden embert belehúzni egy egyenzsákba és a boldogság általatok ismert formáját ráerőltetni, mint egyetlen üdvözítő megoldást?

Ha boldogtalan a srác, akkor miattatok boldogtalan, hogy nem hagyjátok békén!

2022. aug. 18. 19:30
 17/25 anonim ***** válasza:
89%

"Én soha nem is értettem az ilyesfajta kérdéseket. ... de ezen könnyen lehet javítani, mondjuk egy párkapcsolattal."

Én soha nem is értettem az ilyesfajta gondolkodást: hogyhogy könnyen, egy párkapcsolattal? Egy olyan párkapcsolat, ami igazán boldoggá tesz, nem terem csak úgy, minden bokorban...

2022. aug. 18. 19:37
 18/25 anonim ***** válasza:
86%

Basszus Kérdező, nagyon el vagy te tévedve!

Nálunk a családban többen élnek saját elhatározásból szingliként.

A legmarkánsabban a nagybátyám és én valószínűleg genetikusan ráhasonlítok.

Mindketten társasági emberek vagyunk, kiterjedt baráti körrel, de képtelenek lennénk párkapcsolatban élni, mert nem vagyunk rá alkalmasak.

Ettől még köszönöm jól vagyok, a nemi életem is rendben, imádom a nőket, nem vagyok besavanyodott, nőt még nem csaptam be, hogy megkapjam, de mindenki maradjon a saját életében és összejövünk, amikor mindketten igényeljük.

Szerintem is szálljatok ki a 2-es "gyerek" életéből az aggodalmaitokkal, majd ha segítségre lesz szüksége tőletek, majd szól!

2022. aug. 18. 19:40
 19/25 anonim ***** válasza:
94%

Az ember életútja nem egy lineáris valami. Mindig vannak boldogabb és boldogtalanabb időszakok. Ha van pénze, akkor ezerszer könnyebben tud tenni a saját életéért, míg aki napról napra él, általában azért mégsem olyan boldog, rengeteg a stessz és a szorongás, mi fér bele, mi nem, rengeteget kell legózni hogy kijöjjön a matek a hónap végén. És igen, azert az emberek nagy része, ha van némi esze és kitartása nem feltétlenül ragad le egy pontban, ha ő is fejlődni fog és van jövőképe akkor az ő helyzete azert nem feltétlenül olyan nagyon sokkal rosszabb, mind a másodiké.

A lényeg hogy legyen jövőképe és ne üljön a húgyban csak azert mert az legalább meleg. Ha ezek nincsenek meg, akkor tök mindegy, mindkettő élete nyomorult, nem igazán érdekel hogy melyiké jobban.

A kettő közül a 2. Opció a jobb, de azért az egyesre se mondanám hogy totál esélytelen.

2022. aug. 18. 19:41
 20/25 anonim ***** válasza:
88%

Az általad burkoltan életképtelennek tartott “gyerek” esélyesen annyit és olyanokat szexelt már, amekkorákat te életedben nem fogsz 😂

Bírom, mikor valaki azt hiszi, tökéletesen képben van egy külön háztartásban élő, nem mellesleg sikeres ember szexuális életével kapcsolatban.

2022. aug. 18. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!