Melyiknek örülnétek ti szülők?
1. A Fiad napról napra él, albérletben, szerény körülmények között és néha pénzzel kell támogatnod,de boldog és van egy barátnője
2. A Fiad sikeres tele pénzzel van autó, lakás,de boldogtalan és nincs senkije
És miután a szülő meghal, egyes opció esetében majd a gyerek költözik a híd alá, vagy netán a madarak elől csipegeti a szárazkenyeret, mert nem tud kitől pénzt kapni?
Ha csak a barátnőtől függ a boldogság, a kettes opció. Az ember lehet még boldog, de ilyen mélyszegénységből a leírtak alapján a "gyerek" nem mászna ki, sőt hamarabb halna. Ha van pénze, van lakása, van kismillió esélye, hogy kipróbálja magát különböző dolgokban, nem állja útját a pénz (egy bizonyos határig).
Én azt nem értem az 1 opciónál minek van benne a "néha pénzzel kell támogatnod"??
Krva sokan vagyunk így és nem kell támogatniuk pedig pénz az tényleg nincs.
"...nem tudott kialakítani normális emberi kapcsolatokat sem,mert a munkájának él"
Talán nem is akart, mert ha a munkájának él, akkor az teszi boldoggá!
Miért kell minden embert belehúzni egy egyenzsákba és a boldogság általatok ismert formáját ráerőltetni, mint egyetlen üdvözítő megoldást?
Ha boldogtalan a srác, akkor miattatok boldogtalan, hogy nem hagyjátok békén!
"Én soha nem is értettem az ilyesfajta kérdéseket. ... de ezen könnyen lehet javítani, mondjuk egy párkapcsolattal."
Én soha nem is értettem az ilyesfajta gondolkodást: hogyhogy könnyen, egy párkapcsolattal? Egy olyan párkapcsolat, ami igazán boldoggá tesz, nem terem csak úgy, minden bokorban...
Basszus Kérdező, nagyon el vagy te tévedve!
Nálunk a családban többen élnek saját elhatározásból szingliként.
A legmarkánsabban a nagybátyám és én valószínűleg genetikusan ráhasonlítok.
Mindketten társasági emberek vagyunk, kiterjedt baráti körrel, de képtelenek lennénk párkapcsolatban élni, mert nem vagyunk rá alkalmasak.
Ettől még köszönöm jól vagyok, a nemi életem is rendben, imádom a nőket, nem vagyok besavanyodott, nőt még nem csaptam be, hogy megkapjam, de mindenki maradjon a saját életében és összejövünk, amikor mindketten igényeljük.
Szerintem is szálljatok ki a 2-es "gyerek" életéből az aggodalmaitokkal, majd ha segítségre lesz szüksége tőletek, majd szól!
Az ember életútja nem egy lineáris valami. Mindig vannak boldogabb és boldogtalanabb időszakok. Ha van pénze, akkor ezerszer könnyebben tud tenni a saját életéért, míg aki napról napra él, általában azért mégsem olyan boldog, rengeteg a stessz és a szorongás, mi fér bele, mi nem, rengeteget kell legózni hogy kijöjjön a matek a hónap végén. És igen, azert az emberek nagy része, ha van némi esze és kitartása nem feltétlenül ragad le egy pontban, ha ő is fejlődni fog és van jövőképe akkor az ő helyzete azert nem feltétlenül olyan nagyon sokkal rosszabb, mind a másodiké.
A lényeg hogy legyen jövőképe és ne üljön a húgyban csak azert mert az legalább meleg. Ha ezek nincsenek meg, akkor tök mindegy, mindkettő élete nyomorult, nem igazán érdekel hogy melyiké jobban.
A kettő közül a 2. Opció a jobb, de azért az egyesre se mondanám hogy totál esélytelen.
Az általad burkoltan életképtelennek tartott “gyerek” esélyesen annyit és olyanokat szexelt már, amekkorákat te életedben nem fogsz 😂
Bírom, mikor valaki azt hiszi, tökéletesen képben van egy külön háztartásban élő, nem mellesleg sikeres ember szexuális életével kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!