Mi a véleményetek arról, hogy egy 27 éves férfi az anyjával alszik egy ágyban?
Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 07:52
1/48 anonim válasza:
Én 31 éves férfi vagyok és én is egy ágyban alszok anyával. Nem szeretek egyedül aludni.
2/48 anonim válasza:
Picit beteges már szerintem.
Ha valami csoda folytán becsajozna, akkor szélesebb ágyat vesznek, hogy ő is odaférjen, vagy meg kell halni előbb az anyának, hogy társat keressen, nehogy már beleszóljon az ő kis kapcsolatukba.
4/48 A kérdező kommentje:
Én miért? Nem is rólam van szó.
2022. aug. 10. 08:14
6/48 anonim válasza:
Egyébként azt is gondolom, hogy fúúúj!
7/48 anonim válasza:
Ha pl. nagyon beteg lenne vagy az egyik vagy a másik akkor se, egyrészt mi van ha álmába megrúgja, másrészt nem egészséges sehogyan se egy ágyban aludnia a gyereknek a szülőjével.
Ha nagyon szegény lenne az a család és csak egy ágy lenne kérdéses, én biztos akkor is inkább aludnék a földön egy másik szobába.
8/48 anonim válasza:
Nem egészséges. Lehet magyarázatokat fabrikálni, szépítgetni, de ez komoly zűröket jelez mindkét oldalon.
10/48 anonim válasza:
Az, hogy kamu, vagy mindketten súlyos mentális betegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!