Mi a véleményetek arról, hogy egy 27 éves férfi az anyjával alszik egy ágyban?
Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 07:52
41/48 anonim válasza:
Ez teljesen elmebeteg dolog. Anyuka sem lehet ennyire ketyós.
44/48 anonim válasza:
25 vagyok.
Igaz no, de néha anyumelle fekszem aludni. Ő már idős, így kihasznalom néha az alkalmat. Ez tényleg ennyire nagy baj?
45/48 anonim válasza:
#44 nem baj, itt sem az a probléma, hogy néha odabújik az anyukájához, hanem mellette alszik.
Ha esetleg lesz egy partnere, akkor ő is ott fog aludni minden éjjel, vagy majd ő külön, hogy anyukának meg a fiának kényelmes legyen?
46/48 anonim válasza:
#45 nem olvastam el minden kommentet. De ha jól értem akkor otthon lakik, és folyamatosan az anyukajaval alszik?
Ez már baj. Ha nincs Hely a házba azaz csak 1 szoba kiságy akkor talán belefer, de amúgy nem. Én ha havi 1x hazajutok anyuval alszom 1 napot 🙄 jól esik na, de azért nem aludnék vele mindennap 🙈😅
#44 voltam
47/48 anonim válasza:
Voltál annyira hülye, hogy elhitted ezt valakinek. Vagy pedig a kérdésed hamis.
48/48 A kérdező kommentje:
Vagy szimplán ez az igazság, de te biztos jobban tudod.
2022. aug. 16. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!