Miért van az, hogy az anyám lekcsinyel mindent, amit elérek, de ha férfi lennék, olyan võt/fiút akarna , mint én?
Honnan tudod, hogy olyat akarna? Mondta?
Amúgy nem-egyezésen alapuló féltékenység. Nem tudja megemészteni, hogy azonos neműként többre vitted, mint ő. Ugyanis ez az ő szemében a saját értéktelenségét erősíti meg. A férfi az nála más kategória. (nem szokott ilyesmit mondani: könnyű neki, mert férfi..)
Pl. van egy párom, akinek lakása van, diplomája, és jó fizetése, milyen multinál csinálta a gyakorlatát. Az anyàm azt mondja, hogy egy ilyen férfiért harcolni kell, holott nõ létemre jobban kerestem, többet utaztam, több nyelvet beszéltem, jobb helyen csináltam a gyakorlatom stb.
Én nem a pozíciója alapján ítélem meg a férfit, de az anyám mindig ezzel jön elõ
Engem is lenéz a saját anyám és mindenki mást helyez elém.
Kisebbségi komplexusos klimaxos betegek akik a saját lányukra féltékenyek irigyek
Es ennej VAN pszichilógiája!meg kéne értenem!
Hát én nem fogom SOHA megérteni az anyámat! Nem anya egy ilyen.
És ha fordított szerepek lennének, akkor is bezzegelne.
“Tudom, hogy Heidelberg az egyik leghíresebb egyetemváros, de Pisti mégiscsak a tengertúlon tanult. Heidelbergbe minden évben eljutsz, az USA-ba valószínūleg nem”
“Nagyon jól keresel a pályádon, de a Pisti azért Ausztriában mégiscsak többet kap egyszerū pincérként. Talán hiba volt az egyetem”
“Sokat dolgoztál egyetem mellett, de a munkáltatót nem fogja érdekelni a Te hátrányos helyzeted”
Toxic szülő kerülendő.
És egyúttal mélységesen elszomorító ez egy anyától, amikor az anyaság maga az valami teljesen más mint amit felnőtt nők nyújtanak a saját gyereküknek.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!