Csak nekem fura, hogy vannak apukák, akik olyan nőről nevezik el a lány gyereküket, aki az apukának bejön/valamikor bejött?
Figyelt kérdés
Én pl. Sophia Loren után lettem Zsófia, mert apámnak kamaszkorában tetszett a színésznő.
Ti hallottatok már ilyenről?
2022. szept. 30. 17:32
1/21 anonim válasza:
Nem furcsa, a szomszédomat Gobbi Hildáról nevezték el.
2/21 anonim válasza:
Szerintem is fura. "Nem tudtam kúrogatni azt a külföldi nőt, hát elnevezem azt, akit az átlagos nővel összehoztam."
3/21 anonim válasza:
Én anyukákról is tudok, akik olyan filmszereplőkről, sztárokról stb nevezték el a gyereket, akiért akkor (vagy fiatalabb korában) rajongtak.
5/21 anonim válasza:
Mennyivel jobb, amikor anyuka ötlete folytán egy hírességről, híresség gyerekéről vagy film/sorozat/könyv szereplőjéről kapja a gyerek a nevét?
6/21 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha olyanról nevezi el, akire nem verte ki. 87-ben születtem, anyukám valami akkori magyar sorozatból vette a nevem, ami a 100 leggyakoribban benne van, ilyen nevű Szent is van, úgyhogy nem ilyen Esmeralda szint, normális magyar név.
7/21 anonim válasza:
Igaz, nem női név.. De nekem a kedvencem a Rodzser. 😂😂😂 Szakadok a röhögéstől amikor meghallom hogy terelgetik a kis Rodzserkét. Roooooodzssssssseeeerrrrrrr
Gondolom az Amerikai faterből vették.
9/21 anonim válasza:
Egyetemen volt egy évfolyamtársam. Fatima meg még valami hasonló hangzású a második neve, nem emlékszem. És ilyen törökös kinézetű volt. Egyik szóbeli vizsgán a tanár meg is kérdezte, hogy anyuka török esetleg? Azért a kinézet meg a név?
Erre a lány csak annyit mondott, hogy nem, csak így néz ki, anyuka meg szerette a török sorozatokat, innen a név.
10/21 anonim válasza:
legalább olyan neve van ami tetszik az apjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!