Normális, hogy anyám bejön a szobába mikor öltözök?
Anyám olyanokat művel, hogy bejön a szobámba, persze kopogás nélkül, és látja hogy épp öltözök és még bugyi sincs rajtam, de ahelyett hogy kimenne, nyugodtan besétál a szobába és mondja a mondandóját. Nekem meg nagyon kénywlmetlen előtte öltöznöm, és ha ezt szóva teszem neki azt mondja hogy dehát az anyám, nem idegen....
Meg állandóan zaklat napközben. Mondtam neki hogy dolgozok, ne írkáljon messengeren, de lesz_rja, folyton írkál. Pl kért időpontot a fodrászhoz, és megírja nekem, hogy hétfőn 10-re kapott időpontot a fodrászhoz. Most őszíntén, kit érdekel??? Mondom ezt miért kell bejelenteni? Vagy múltkor mentem szemészetre, kértem időpontot, azt mondja jön velem ő is. Mondom minek?? Ő is megnézeti, csak úgy. Mondtam neki légyszíves ne gyere, ha el kell menned szemészetre menjen, de ne legyen már ennyire rámtapadva. Vagy fogászatra el akart menni, azt mondta mennyünk el mindketten, kér időpontot. Mondom en nem megyek, majd ha kell, kérek magamnak, menjen el egyedül. Na hat azóta se ment. Szóval ezek meg hasonló dolgok, amiktől már falramászok.
A költözés már tervben van, de csak jövőre tud megvalósulni, mert a járvány keresztbe tett ennek is. Addig viszont valahogy ki kéne bírnom. Ti mit tennétek? Ész érvekre nem hallgat, zárni nem tudom a szobát mert itthon nincs zár az ajtón, letiltani meg megse tilthatom le az anyámat messengerröl, pedig már gondoltam rá. Ti mit tennetek?
L25
1. Zárnám az ajtót.
2. Én is mondanám neki mindenre, hogy NEM.
3. Megtanulnám leírni, hogy "menjünk".
Nem vagy egy kellemes "gyerek", az tény.
Én még a szomszédommal, vagy a kolléganőmmel is elmegyek a fogászatra, vagy a szemészetre, ha az neki valamiért fontos, én attól nem leszek kevesebb. Ha nem kért ugyanakkorra időpontot, akkor ráfarag, de ez már legyen az ő gondja!
Bejön a szobádba amikor öltözöl?
Na és? Az anyád!
Előbb látott meztelenül, mint te magadat, amellett neki is ugyanazok vannak, mint neked. Nyilván nem fog rád gerjedni és nyálat csorgatni a testrészeid láttán. Ez szerintem részedről beteges.
Uszodában, vagy orvosi rendelőben, ezer idegen előtt is csinálod a cirkuszt és kiürítteted a termet?
Dobd ki a lakásból!...Ja, nem lehet, mert te laksz nála, nem pedig ő nálad!
Ha ennyire utálod, akkor miért nem álltál még a lábadra és éled a saját életedet?
Szánalmas pitiáner baromságok, amiket anyád "vétkeiként" leírtál. Túl jó dolgod van, ha nincs probléma, hát gyártasz.
25 évesen meg nem L azaz lány vagy, hanem N azaz nő.
Talán ez a tudatalattid vezet ilyen blőd kérdések kiírásához.
6
Minden, egészséges embert zavar már tizenéves korától, ha a szülője rányit miközben öltözik. Ezek szerint ha te 40 éves vagy és anyád rád nyit, miközben ott állsz félmeztelenül, az teljesen normális? Ne itt reklámozd a beteg hajlamaidat.
Elmész a szomszéddal vagy kolléganővel fogászatra? Nagyon kis cukik lehettek, ahogy mindenhova kísérgetitek egymást felnőtt fejjel, mint a visszamaradott kiskamaszok. Gondolom a kis retkes plüssállat ott lóg a turkálós táskátokon.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!