Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyám bejön a...

Normális, hogy anyám bejön a szobába mikor öltözök?

Figyelt kérdés

Anyám olyanokat művel, hogy bejön a szobámba, persze kopogás nélkül, és látja hogy épp öltözök és még bugyi sincs rajtam, de ahelyett hogy kimenne, nyugodtan besétál a szobába és mondja a mondandóját. Nekem meg nagyon kénywlmetlen előtte öltöznöm, és ha ezt szóva teszem neki azt mondja hogy dehát az anyám, nem idegen....

Meg állandóan zaklat napközben. Mondtam neki hogy dolgozok, ne írkáljon messengeren, de lesz_rja, folyton írkál. Pl kért időpontot a fodrászhoz, és megírja nekem, hogy hétfőn 10-re kapott időpontot a fodrászhoz. Most őszíntén, kit érdekel??? Mondom ezt miért kell bejelenteni? Vagy múltkor mentem szemészetre, kértem időpontot, azt mondja jön velem ő is. Mondom minek?? Ő is megnézeti, csak úgy. Mondtam neki légyszíves ne gyere, ha el kell menned szemészetre menjen, de ne legyen már ennyire rámtapadva. Vagy fogászatra el akart menni, azt mondta mennyünk el mindketten, kér időpontot. Mondom en nem megyek, majd ha kell, kérek magamnak, menjen el egyedül. Na hat azóta se ment. Szóval ezek meg hasonló dolgok, amiktől már falramászok.

A költözés már tervben van, de csak jövőre tud megvalósulni, mert a járvány keresztbe tett ennek is. Addig viszont valahogy ki kéne bírnom. Ti mit tennétek? Ész érvekre nem hallgat, zárni nem tudom a szobát mert itthon nincs zár az ajtón, letiltani meg megse tilthatom le az anyámat messengerröl, pedig már gondoltam rá. Ti mit tennetek?

L25

2020. júl. 18. 16:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagyok 40 éves és nem kapok sikítófrászt, ha anyám rám nyit/na öltözés közben. Bár ez nálunk nem lehetséges, mert 25 évesen (pláne 38 évesen:) már nem lógnék anyám nyakán koloncként.

Kettőnk közül te vagy a beteg, ha ilyen mértékű indulatokat kivált belőled egy idegen hozzászólás.

Hoppá! Te vagy a Kérdező egy másik nickről!

Retkes plüssállat? Ne magadból indulj ki! :D

2020. júl. 18. 17:43
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
11. Te buta vagy.
2020. júl. 18. 17:49
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Ha annyira zavar, vehetsz zárat és felszereltetheted egy lakatossal, vagy egy széket raksz az ajtó elé. Vagy kirakhatsz egy ne zavarj táblát. Amúgy tényleg magányos lehet, és nyitni akar feléd. Nincs férje, testvéred? Csak te vagy neki?
2020. júl. 18. 17:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Van párja, de nem együtt élnek.
2020. júl. 18. 17:53
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

Nem adj neki információkat arról, hová mész. Pl. ne mondd neki azt se, ha mész szemészetre. És akkor azokon az információkon keresztül nem fog tudni beléd kapaszkodni.

A messengert feltétlen használnod kell munka közben?

2020. júl. 18. 17:55
 16/17 anonim válasza:
45%
9mm beszerzése és meg van oldva.Ja egy hang tompitó nem árt
2020. júl. 20. 04:06
 17/17 anonim válasza:
100%
Valószínűleg anyukád magányos, és több időt szeretne veled tölteni. Szerintem néha menjetek el együtt vásárolni, töltsetek több időt együtt, és amikor egyedül akarsz lenni, csak kérd meg, hogy hagyjon, vagy mond azt, hogy majd később. Biztosan megérti. Nem kell sülve főve együtt lenni, de jó, ha azért jól megvagytok együtt. :)
2020. aug. 9. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!