Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves korodig csomagoltak...

Hány éves korodig csomagoltak neked enni?

Figyelt kérdés
Én általánosban végig kaptam szendvicseket, és mivel öcsémnek mindig adott, ezért még a gimnázium első éveiben is sokszor kaptam.
2022. okt. 5. 07:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%

Soha. Néha kaptam pénzt, hogy a suliba bejáró kifliárustól vegyek kaját, de sosem kerültem sorra, mert akkora tömeg volt mindig.

Aztán ha osztottak iskolatejet, akkor abból jutott.

Anyám egy trehány nemtörődöm nő volt. Egész nap szédeleghettem éhen.

Én nem így bánok a gyerekeimmel.

2022. okt. 5. 09:30
 12/30 anonim ***** válasza:
21%
Ismerek olyat, aki már dolgozik közel 30 éves, de az anyukája még mindig csomagol neki ennivalót... Anyuci pici fia...
2022. okt. 5. 09:47
 13/30 anonim ***** válasza:
74%
Én olyan 16-17 éves koromig kaptam, utána már magam csináltam egészségesebbet, de ha anyukámon múlik, ő végig csinált volna, míg iskolába jártam.
2022. okt. 5. 09:52
 14/30 anonim válasza:
80%
Általános iskola végéig. Emlékszem, amikor felkeltem, anya mindig reggelivel várt, készített mellé egy bögre teát is nekem, és a táskámba is mindig tett tízórainak valót, talán még valami nasit vagy gyümölcsöt is mellé. Aztán amikor középiskolás lettem, egy másik településen tanultam és emiatt kollégiumba mentem, akkor közösen a szobatársaimmal reggeliztünk a koliban, tízórait pedig az iskolai büfében vettem.
2022. okt. 5. 09:56
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Sosem csomagoltak... Már első osztálytól kezdve kaptam pár forintot és megvettem magamnak a tízórait. Általában kifli (20-50fillér)-dobozoskakaó vagy dobozostej kombó volt.
2022. okt. 5. 10:06
 16/30 anonim ***** válasza:
30%
Ittam kakaót indulás előtt, ebédkor ettem először és nem voltam éhes. Az iskolai kőkemény kifli nem volt az esetem meg a tej amelynek vastag föle volt. Izgultam, stresszben voltam hogy jó jegyeket kapjak szóval nem voltam bankett hangulatban hogy a hasammal törődjek
2022. okt. 5. 10:10
 17/30 anonim ***** válasza:
88%
Érettségiig anyu csomagolta a tízórai szendókat, ha erre gondolsz.
2022. okt. 5. 10:36
 18/30 anonim ***** válasza:
86%
Soha. Az ovis éveimre nem nagyon emlékszem, de arra igen, hogy általánosban már elsőben is én csomagoltam magamnak szendvicset, ha volt miből. A szüleim nem akartak miattam korán kelni így mindent egyedül kellett megoldanom, egyszer megmutatták merre van az iskola és másnaptól egyedül mentem.
2022. okt. 5. 10:43
 19/30 anonim ***** válasza:
86%
Nekem soha nem csomagoltak, otthon reggeliztünk, az iskolában pedig volt tízórai,ebéd,uzsonna.
2022. okt. 5. 10:44
 20/30 anonim ***** válasza:
87%
Én is érettségiig kaptam otthon (és a három testvérem is), és ugyanígy én is megtettem ugyanezt a három gyerekemnek. Manapság már pénz kérdése is, hogy ilyen módon olcsóbban és minőségibbet ehet egy gyerek, ha otthonról viszi.
2022. okt. 5. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!