Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves korodig csomagoltak...

Hány éves korodig csomagoltak neked enni?

Figyelt kérdés
Én általánosban végig kaptam szendvicseket, és mivel öcsémnek mindig adott, ezért még a gimnázium első éveiben is sokszor kaptam.
2022. okt. 5. 07:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%
Én 45 vagyok és még mindig csomagol anyu kaját, ha ott vagyok 😂
2022. okt. 5. 07:23
 2/30 anonim ***** válasza:
96%

Amíg a nagymamám élt. Vagyis általános iskola 1. osztály.

Utána kaptam 5 forintot, hogy reggel vegyek egy kiflit meg egy kis dobozos kakaót. (ez se ma volt, ja... még olyan műanyag dobozban volt a kakaó, mint a tejföl...)

Aztán, mikor negyedikes lettem, a testvérem meg elsős, ki lett adva, hogy csináljak májkrémes kenyeret mindkettőnknek. Így onnantól én csomagoltam a tízórait.

2022. okt. 5. 07:25
 3/30 anonim ***** válasza:
82%
Nekem általános iskolás koromban csomagolt utoljára anyám. Az én lányom 19, még mindig én csomagolok neki, ha iskolába vagy dolgozni megy.
2022. okt. 5. 07:33
 4/30 anonim ***** válasza:
83%
Középiskola végéig.
2022. okt. 5. 07:43
 5/30 anonim ***** válasza:
93%
Nem emlékszek rá. Általános iskolában is magamnak csináltam már, mert anyám reggel 6tól már dolgozott
2022. okt. 5. 07:45
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem rémlik hogy valaha is csomagoltak volna
2022. okt. 5. 08:05
 7/30 anonim ***** válasza:
94%
Amíg volt babyszitterünk, ő csomagolta a kaját kb 12 éves koromig. Anyám sosem csomagolt semmit sem.
2022. okt. 5. 08:12
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskolában kaptam tízórait/uzsonnát így akkor nem csomagoltak, gimiben pedig magamnak kellett már. Bezzeg öcsémnek 18 éves koráig csinálta anya a szendvicseket..
2022. okt. 5. 08:15
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Középiskola végéig. Ami mai fejjel totál túlzásnak tűnik, én meg irtó elvarázsoltnak, hogy eszembe sem jutott, vajon jól van-e ez így. Mióta az eszemet tudtam, 7-kor (mire felkeltem) anyám kint kávézott, és kész volt a tízóraim. Nem tudom, hogy amúgy aludt-e volna tovább.

Pedig nem vártam el ezt tőle, igazából nem is gondolkodtam rajta, csak ez így volt és kész. De ha bármikor azt mondta volna, hogy csináljam mostmár magamnak, simán csináltam volna. Ahogy főiskolára kerülve teljes természetességgel gyártottam is a kis szendvicseimet. Mikor kínlódtam az albiban, és bejárósra váltottam, akkor sem merült fel bennem egy pillanatig sem, hogy anyámnak hajnal 4-kor fel kéne kelnie megcsinálni az én szendvicsemet.

2022. okt. 5. 08:20
 10/30 anonim ***** válasza:
88%

Hetedikes koromig. Ott egyszer apám romlott sonkát, anyám meg margarin helyett teavajjal megkent szendvicset csomagolt (nem szeretem a teavajat hússal, szerintem az kalácsra való). Onnantól inkább magamnak csináltam, olyanra, amilyet szívesen ettem. Mai napig így van, csak már egyetemre járok.

Ennek ellenére ha késésben vagyok néha, és konkrétan mondom, hogy ezt a margarint, azt a sonkát és ilyen sajtot kérek, akkor amíg pl öltözöm, megcsinálják nekem. De ez ritka.

2022. okt. 5. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!