Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki vagyok akadva anyámra,...

Ki vagyok akadva anyámra, szerintetek jogosan?

Figyelt kérdés

Anyám elmondta hogy mikor jegyez el a párom.

Már volt egy adott időpont hogy mikor lesz az eljegyzés ugymond "családiasan" de elötte romantikusan meg akart lepni a párom hogy megkéri a kezem.. Ugyebár anyámmal megbeszélték. Aztán a rendes családias ünnepléses témába beavatott, mert több részről sértődés lett volna.. Akkor még szó sem volt arról hogy ő elötte kettesben megkéri a kezem.

Még mondani is akartam neki ha netán az lenne h külön lenne akkor ne mondja el. De kiment a fejemből, aztán egyszer csak random megszólalt h csinos legyek pénteken a randinkon.. (Alapbol az lettem volna, ekkor még nem is gondoltam) de hozzátette h "ebből úgyis tudod mire gondolok" persze ekkor már leesett és így nem lett meglepetés, sőt, telljesen hülyén reagáltam le.. Nagyon gáz volt így. Legalább megkérdezhette volna h akarom e tudni h mikor, de nem. Csak mondta és esélyesem volt szolni időbe hogy ne, meg nem gondoltam volna h csak úgy kiböki. Nem tudott egy őszinte eljegyzésem lenni. És a legrosszabb az egészbe hogy mikor párom megkérdezi h meglepődtél? Bele kell hazudjak az arcába hogy igen meg..

Telljesen ki vagyok, páromnak se merem elmondani mert többé anyámhoz sem szolna érthető módon. De én meg üvölteni tudnék az egésztől. Persze látják is rajtam hogy valami nem oké. Elöbb utobb borulni fog a bili, de a páromat ki akarnám hagyni belőle hogy neki legalább ne fájjon. De nem tudom mi lenne a helyes. Mert így hazudgatok neki egy életen át, meg ezzel anyósoméknak is. És ha ők is megtudnák szintén nagyon kiakadnának.. Nagyon felborítaná a jelenlegi helyzetet. Tartsam meg magamnak? Anyámmal mindenképp fogok beszélni, de nem fog szépen menni, ezt nem tudom neki megbocsájtani..

Ti mit gondoltok erről? Mit tennétek a helyemben?

2022. okt. 3. 19:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
89%

Miben számít, hogy mikor és hogyan lepődtél meg a lánykérésen?

Nem az a fontos, hogy megtörtént, szeretitek egymást, és összeházasodtok? Nem lesz más szép emlék, amit majd mesélni lehet az unokáknak? Ők is abban fognak felnőni, hogy tették tönkre az eljegyzésedet?

2022. okt. 4. 12:10
 22/28 anonim ***** válasza:
88%
Akkor szólj a párodnak, hogy meglepetés elrontva, halassza a dolgot.
2022. okt. 4. 12:11
 23/28 anonim ***** válasza:
89%

Szegény pasas... Valszeg egyelőre csak a friss, fiatal husit látja benned, mert még nem szállt el a rózsaszín köd...

Figyu, szerintem beszéld meg ezeket vele? mutasd meg neki ezeket a reakciókat is. Minden nap beszélgessetek majd arról, hogy neked mekkora szemét anyád van, aki véleményed szerint azzal, hogy boldogságában elszólta magát neked, már-már tönkretette az életedet és egyébként is mekkora szemét mindenki, téged senki sem ért meg - majd ezt követően vágd földhöz magad és ordítva sírj. Szóval csak add magad, hátha hamarabb elszáll a rózsaszín ködöcske szegény elől és látja kit készül elvenni.

2022. okt. 4. 14:52
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ugyan már, nekem sem volt meglepetés az eljegyzés, mert a férjem minden egyéb jó tualjdonsága mellett egy trehány disznó, és megtaláltam a gyűrű megrendelőlapját takarítás közben.

És? Attól még ugyanúgy örültem neki, így legalább kétszer. Ez csak egy eljegyzés. Semmit nem jelent, bárkit bármikor el lehet jegyezni aztán felbontani, igazából egy funkcióját vesztett sallang, csomóan ma már el sem jegyzik egymást, csak megbeszélik, hogy összeházasodnak. Majd ha 10 év múlva boldog házasok lesztek, az fog számítani.

Szóval úgy sem értem miért csinálsz drámát ebből, hogy átéltem hasonlót. Meg amúgy is, mit vársz? Azt kérdezted túlzó-e a reakciód. Mindenki leírta, hogy nagyon is az. Szerinted mégis neked van igazad. Oksi, akkor most ettől jobb?

2022. okt. 5. 11:16
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

#24! Jól beszélsz.

Am. azért csinál ebből drámát és hisztit, mert egy Borderline-os hercegnő.

2022. okt. 5. 11:29
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Kár volt elolvasnom a #10-est! De mindenkinek ajánlom, hogy olvassa végig.

Figyelj te kis Nyuszihercegnő! Egy kib*szott nárcisztikus személyiségzavaros idióta vagy, aki magasról sz*rik mindenre és mindenkire! Idéznélek:

"Annyira meg nem akarnák apámmal rosszban lenni mert anyám súlyos beteg és a páromon kívűl a családból egyedul még rá számíthatok."

Előtte azt írtad, hogy apád le se tojta a fejed eddig, de azért jóban lennél vele, mert édesanyád már haldoklik. Szóval a sz*rfej apáddal jóba akarst lenni (vele is csak magad miatt, hogy ne mararj magadra), de a súlyos beteg édesanyáddal nem, aki szerintem a lelkét kiteszi, hogy a valószínűleg pár évében boldognak lásson. Nem, nem gonosz, csak te képzeled be magadnak ezt. Tudod ki a gonosz kisanyám?! TE!!! Jaj de jól írtad, hogy mindenki magából indul ki!!! Minden, de minden csak rólad szól! Több mondatodat is idézni szerettem volna és felnyitni a szemed, de tudod mit? Lesz*rim. Nem is taglalom tovább, mert valójában ennyit sem érsz, hogy ezt lekaparjam. Nem kívánok én neked semmi rosszat, csak azt, hogy alakuljon úgy az életed, ahogy azt megérdemled...

2022. okt. 5. 11:45
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

"...hazudgatok neki egy életen át, meg ezzel anyósoméknak is. És ha ők is megtudnák szintén nagyon kiakadnának.. Nagyon felborítaná a jelenlegi helyzetet."

"...ha ezt páromnak elmondom, azzal anyosomék is megtudják. Mert párom is nagyon készült rá hogy jó legyen szép legyen és nem azért mondta el anyámnak hogy tovább adja. És konkrétan egy világ törne össze benne."

Hallod, te nagyon beteg vagy. Elmondom mi lenne, ha megtudnák:

S E M M I

Ez mind a te képzeleted szüleménye! A pasid max. csóválná a fejét, a szülei meg megmosolyognák.

Atyaég, komoly gondok vannak nálad fejben.

Az meg, hogy szerinted anyukád mindig csak ártani akar neked, egyenesen para!

Sürgősen fordulj pszichológushoz!

2022. okt. 5. 14:22
 28/28 anonim ***** válasza:
33%
A 15-ös válaszolóval értek egyet, szerintem is nagyon gáz, hogy anyukád előre elmondta, én biztos leordítottam volna a fejét mérgemben. Szerintem sok év múlva ennek a pillanatnak már nem lesz akkora jelentősége, ne izgulj. De legközelebb semmit se osszatok meg anyukáddal.
2023. ápr. 21. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!