Ki vagyok akadva anyámra, szerintetek jogosan?
Anyám elmondta hogy mikor jegyez el a párom.
Már volt egy adott időpont hogy mikor lesz az eljegyzés ugymond "családiasan" de elötte romantikusan meg akart lepni a párom hogy megkéri a kezem.. Ugyebár anyámmal megbeszélték. Aztán a rendes családias ünnepléses témába beavatott, mert több részről sértődés lett volna.. Akkor még szó sem volt arról hogy ő elötte kettesben megkéri a kezem.
Még mondani is akartam neki ha netán az lenne h külön lenne akkor ne mondja el. De kiment a fejemből, aztán egyszer csak random megszólalt h csinos legyek pénteken a randinkon.. (Alapbol az lettem volna, ekkor még nem is gondoltam) de hozzátette h "ebből úgyis tudod mire gondolok" persze ekkor már leesett és így nem lett meglepetés, sőt, telljesen hülyén reagáltam le.. Nagyon gáz volt így. Legalább megkérdezhette volna h akarom e tudni h mikor, de nem. Csak mondta és esélyesem volt szolni időbe hogy ne, meg nem gondoltam volna h csak úgy kiböki. Nem tudott egy őszinte eljegyzésem lenni. És a legrosszabb az egészbe hogy mikor párom megkérdezi h meglepődtél? Bele kell hazudjak az arcába hogy igen meg..
Telljesen ki vagyok, páromnak se merem elmondani mert többé anyámhoz sem szolna érthető módon. De én meg üvölteni tudnék az egésztől. Persze látják is rajtam hogy valami nem oké. Elöbb utobb borulni fog a bili, de a páromat ki akarnám hagyni belőle hogy neki legalább ne fájjon. De nem tudom mi lenne a helyes. Mert így hazudgatok neki egy életen át, meg ezzel anyósoméknak is. És ha ők is megtudnák szintén nagyon kiakadnának.. Nagyon felborítaná a jelenlegi helyzetet. Tartsam meg magamnak? Anyámmal mindenképp fogok beszélni, de nem fog szépen menni, ezt nem tudom neki megbocsájtani..
Ti mit gondoltok erről? Mit tennétek a helyemben?
Könyörgöm, cseréljünk problémát!
Egyébként:
Figyu anya, nem szerettem volna tudni, félek elrontom Béla örömét, szólj neki, hogy nem akartál rosszat, de kicsúszott a szádon, bedurciztam, de ha ennek ellenére mégis ragaszkodik hozzám, más napon kérje meg a kezemet, amikor őszintén fogom azt színlelni, hogy meglepődtem, és jobban mutatnak majd a képek az instán.
Szívesen.
😅vihar a biliben.
". Nem tudott egy őszinte eljegyzésem lenni."
Őszinte eljegyzésed attól lesz, ha őszintén szeretitek egymást és szerelemből, nem pedig érdekből köttök házasságot.
Meglepetés, az nem lesz. De az meg egyrészt túlértékelt, másrészt meg azt ne mondd, hogy ha ilyen a kapcsolatotok, akkor nem sejtetted, hogy ez lesz.
Pláne az utám kész vicc, hogy a családi ünneplős részről már tudsz.
Meglepetés akkor lehetert volna, ha semmi infó az egészről.
Szóval bolhából elefánt.
Abszolút eltúlzod. Valamennyire megértem, hogy rosszul esik, hogy anyud lelőtte a poént. Ezt meg is mondhatod neki, hogy nem kellett volna elmondania. De tovább nem érdemes ezen faksznizni.
Ha jól értem, amúgy is konkrétan ki volt már mondva, hogy ti eljegyzitek egymást, mindenki tudott róla. Akkor már nem mindegy? Innentől mi lenne ezen meglepetés? Az meg pláne röhej hogy ebbe anyósodékat is bele akarod rángatni, hogy most nekik is hazudnod kell, meg hogy ez megborítja a jelenlegi helyzetet. Wtf, azért ne viccelj már, rajtad kívül senkit nem érdekel ez ennyire. Ez csak egy eljegyzés, ami ráadásul már rég nyilvános. Párod is minek mondta el amúgy anyádnak ha ennyire meglepit akartatok csinálni valami olyan dologból, ami rohadtul nem lett volna az amúgy sem? Meg mit akarsz ezen hazudni neki? Milyen fájdalomtól akarod megkímélni? Nem is értem, vicc ez az egész drámázás.
Kétszer kellett elolvasnom, nehezen értheto. A parod elmondta anyadnak mit fog tenni. Minek ? Te jogosan haragudhatsz anyadra, o nem.
Lépjél tul ezeken, vannak ennél nagyobb gondok, ne ezen menjen szét a csaladi harmonia.
Tipik gyakorikérdéses reakciók.
Nem nem számítottam rá. Egyáltalán nem, mert korainak tartottam. Oké van annyira komoly, de nem gondoltam hogy ennyire. Nekem rosszul esett hogy szinlelnem kellett a meglepodottséget. Nem volt nyilvános ez az egész, a családias témánál is arrol volt szó hogy meglepetés lesz. Szüleim elváltak és bár apám eddig szart rám most érdeklem és ha nem lett volna meghivva akkor abbol sértődés lett volna. féltek attol is hogy nem látnám szivesen, ezáltal nem tudták mi legyen. Azt a részét ezért mondta el. Annyira meg nem akarnák apámmal rosszban lenni mert anyám súlyos beteg és a páromon kívűl a családból egyedul még rá számíthatok.
Anyám meg nagyon sokszor mond rosszindulatból dolgokat amikkel vérigsért engem is és páromat is. Rengetegszer van hogy nem gondol bele dolgokba hogy az a másiknak amot mond az hogyan miként esik és a megfogalmazása se olyan. Nekem pedig fontos lett volna ez az egész. Mindenki magából indul ki. Nálam ez nem egy kamu dolog. Nincs instás közös képes szinlelős képünk mi nem a külvilágnak élünk. Nekem pont hogy az lett volna az öröm ha nem szinlelős hülyeség lett volna az egész. Örülök neki, tiszta szívemből, azért is mert féltem tőle, volt nárcival kapcsolatom és rettegtem uj kapcsolatba vágni. Szerencsére ő telljesen az ellentétje meg valamennxire felgyogyultam abbol a pokolból. És örültem hogy végre rámtalált az amiről eddig álmodni se. Igen szivesen cserélnék bárkivel akinek ez bolhábol elefánt. Nagyon szívesen cserélnék, átadnám a jol kijárt megjárt utamat. Nekem fontos lett volna. Anyám elvette tőlem ezt az örömöt, mert ha már tud róla az ember, készül rá, ha akar se tud már úgy meglepődni, örülni neki. Jelenleg is az van hogy még esküvőről szó sincs de már anyám tervezi azt amit nekem kellene.
És azzal ha ezt páromnak elmondom, azzal anyosomék is megtudják. Mert párom is nagyon készült rá hogy jó legyen szép legyen és nem azért mondta el anyámnak hogy tovább adja. És konkrétan egy világ törne össze benne. Rossz viszonyt pedig nem szeretnék a családban. Anyám semmiből sem akar kimaradni, ha tehetné gyertyatartó is lenne, az összes randira elkísérne, és persze most se tudott belőle kimaradni hogy ne rondítson bele a lánykérésbe. Mert semmi oka nem lett volna arra hogy elmondja. Mindenbe is belekotnyeleskedik, az egész életem erről szolt, több kapcsolatom is erre ment rá. Ha meg közöltük vele hogy kettes program, megvolt sértődve és mindent megtett azért hogy tönkre tegye. Sajnos van egy aduász a kezébe, a betegsége, amivel bebiztositott maga mellé mert tudja hogy nem hagynám magára. Nem tudja fenttartani magát. Rám van utalva. Minden biztositva van neki. Dolgozhatna, még se megy el mert neki így kényelmes. Tartozom neki azzal hogy felnevelt ez tény. De már évek óta a kihasználás megy, mindenbe beleszol, amit én mondok az sose jó, csak ő van, az ő szava szent, én egy senki vagyok. Ezért ennyire fájó ez nekem. Mert most se volt arra lehetőségem hogy legalább eldöntsem ÉN hogy akarok e tudni róla vagy legyen "meglepi". Mert még mindig más lett volna az hogy számítok rá hogy esetleg elötte valamilkor még mielött a családos téma lett volma (amiről szintén ugy volt hogy nem tudhatok róla) meg más így h konkrét megvolt a napja hogy mikor. Nekem fontos lett volna és ő ezt nagyon jól tudja. Egy filmnél is számítasz arra hogy xy lesz a gyilkos de mégis minden varázs elmulik ha valaki lespoilerezi az elején..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!